Išgirskite: „Biplan“ jubiliejaus proga – daina su A. Ditkovskyte

Dvidešimtmetį mininti populiari grupė „Biplan“ gerbėjams paruošė staigmeną. Ketvirtadienį jubiliejaus proga ji pristatė naują dainos „Kino filmai“ versiją, kurią įrašė su Rusijoje gyvenančia populiaria lietuvių kilmės aktore Agnija Ditkovskyte.

„Biplan“ ir A.Ditkovskytė bendrą dainą įrašė skirtingų šalių studijose.<br>D.Umbraso ir R.Neverbicko nuotr.
„Biplan“ ir A.Ditkovskytė bendrą dainą įrašė skirtingų šalių studijose.<br>D.Umbraso ir R.Neverbicko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Oct 1, 2015, 5:57 PM, atnaujinta Oct 12, 2017, 10:46 AM

Ši idėja kilo muzikantams ir jų vadybininkams – išgirdusi pasiūlymą, A.Ditkovskytė mielai sutiko. Tiesa, „Biplan“ ir Agnija net nebuvo susitikę – savo vokalo partijas aktorė įrašė studijoje Maskvoje ir atsiuntė į Lietuvą.

Kitą savaitę į Rusiją išvyks grupės operatorius ir režisierius – planuojama, kad naujajai dainos versijai bus sukurtas ir vaizdo klipas, kuriame nusifilmuos A.Ditkovskytė.

„Kūrinys įrašytas lietuvių ir rusų kalbomis. Rusiškąją versiją ketinama pasiūlyti šios šalies radijo stotims“, – lrytas.lt pasakojo „Biplan“ vadybininkas Vaidas Stackevičius.

Daugybę populiarių dainų sukūrę „Biplan“ savo oficialų gimtadienį mini spalio 1-ąją. Ta proga juos pasveikino nemažai žinomų Lietuvos atlikėjų.

„Per visą egzistavimo laikotarpį „biplanai“ išliko ir nuostabių hitų autoriais, ir šiltais žmonėmis. Smagu, kad jie netapo „šikniais“, o atvirkščiai – yra grupė, kurios muzikos gera klausytis ir su kurios nariais galima šiltai pabendrauti. Linkiu tokiais išlikti ir ateityje“, – sakė Marijus Mikutavičius.

„Linkiu „Biplan“ nariams nesikeisti, na, o jei jau keisis – tai tegu tik į dar geresnę pusę. Taip pat linkiu judėti pirmyn bei kurti toliau. Tikiuosi, kad su šia grupe turėsiu bendrų projektų ir ateityje, nes „biplanai“ – labai smagūs žmonės, su kuriais gera bendrauti ir palaikyti ryšius“, – sakė su grupe dainą įrašiusi atlikėja Karina Krysko.

„Šios grupės nariai visada buvo šiltos asmenybės. Jie tiesiog spinduliuoja draugiškumą. Prisimenu, kad jie netgi kažkada prašė manęs surengti jiems fotosesiją. Pasiūlymą priėmiau ir tai buvo puikiai praleistas laikas“, – pritarė ir dainininkas Andrius Mamontovas.

Jubiliejaus proga grupė ne tik pristatė dainą su A.Ditkovskyte, bet ir išleido vinilo plokštelę su pernai pristatyto albumo „Visi keliai veda prie jūros“ dainomis.

Metų pabaigoje „Biplan“ surengs koncertinį turą grupės 20-mečio jubiliejaus proga. Lapkričio ir gruodžio mėnesiais grupė apkeliaus didžiuosius Lietuvos miestus. Lapkričio 13 d. „Biplan“ koncertuos Šiauliuose, Šiaulių arenoje, lapkričio 20 d. – Kaune, renginių centre „Renginių oazė“, lapkričio 27 d. – Vilniuje, laisvalaikio centre „Forum Palace“, gruodžio 5 d. – Panevėžyje, „Cido arenoje“, gruodžio 20 d. – Klaipėdos koncertų salėje. Tik ketvirtadienį grupės gimtadienio proga bilietams taikomos ypatingos nuolaidos. Bilietus į koncertus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje platina „Bilietai.lt“, Panevėžyje – „Tiketa“ ir Šiauliuose – „Ticket Market“.

„Biplan“ su A.Ditkovskyte įrašyta daina – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.