Atsiprašiusiam kūrėjui Ten Walls – geros žinios iš D. Britanijos

M.Adomaičio kūrinio klipas gali laimėti apdovanojimą Londone.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
M.Adomaičio kūrinio klipas gali laimėti apdovanojimą Londone.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2015, 11:31 AM, atnaujinta Oct 12, 2017, 12:26 AM

Lietuvis Marijus Adomaitis, žinomas Ten Walls slapyvardžiu, po keleto mėnesių pertraukos sulaukė geros žinios iš užsienio.

Dėl skandalingų kalbų apie lytines mažumas šią vasarą karjerą sustabdyti priverstas elektroninės muzikos kūrėjas įtrauktas į britų muzikos apdovanojimų ceremonijos pretendentų sąrašą.

Lapkričio 5-ąją Londono koncertų salėje „Roundhouse“ bus išdalinti kasmečiai apdovanojimai už geriausius muzikinius vaizdo klipus „UK Music Video Awards“.

Šią savaitę paskelbtas kandidatų sąrašas, jame – U2, Edas Sheeranas, Samas Smithas, „Take That“, „The Rolling Stones“, Rihanna, „Florence & The Machine“, „Royal Blood“, „The Chemical Brothers“, FKA twigs ir kitos ryškios muzikos pasaulio žvaigždės.

Tarp pretendentų pirmą sykį atsirado ir lietuvių atlikėjo klipas. Ten Walls hito „Walking With Elephants“, pernai britų „topuose“ pasiekusio šeštąją vietą, vaizdo klipas „Walking With Elephants“ rungiasi geriausio užsienio šokių muzikos klipo kategorijoje.

Jo konkurentai – žinomų šokių muzikos atlikėjų Tigos, Paulo Kalkbrennerio, Skrillexo, Tchami, „Hook N Sling“ klipai.

Apdovanojimų laimėtojus renka profesionalų komisija. Beje, klipas „Walking With Elephants“ jau yra pelnęs apdovanojimą Lietuvoje – šįmet M.A.M.A. ceremonijoje pripažinatas geriausiu metų klipu.

Keletui mėnesių iš scenos po skandalo pasitraukęs M.Adomaitis šiuo metu bendradarbiauja su Dalia Ibelhauptaite – kartu menininkai kuria elektroninę operos „Karmen“ versiją. Išsamų Marijaus interviu galima paskaityti čia.

Šią savaitę jis išplatino atvirą laišką britų žiniasklaidai, kuriame dar kartą atsiprašė už savo skandalingus žodžius ir vylėsi, kad vieną dieną jis vėl bus publikos priimtas už savo muziką.

Savaitgalį Ten Walls paskyroje feisbuke Marijus anglų kalba užsiminė, kad ir toliau kuria muziką.

„Nesu pasiruošęs koncertuoti, bet kai tik paruošiu muziką, pateiksiu nemokamą kūrinį – savo gerbėjams ir tiems, kurie mane palaikė sunkiu metu“, – rašė M.Adomaitis.

Vaizdo klipas „Walking With Elephants“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: ekonomikos apžvalga apie iššūkius ir ateities perspektyvas