Nauja „Imagine Dragons“ daina – kovai su pabėgėlių krize

Šiandien populiarusis amerikiečių ketvertukas „Imagine Dragons“ pristatė naują dainą „I Was Me“, skirtą kovai su pabėgėlių krize Europoje. Pirmi penki milijonai atsisiuntusių šią dainą iš muzikos parduotuvės „iTunes“ parems su migrantų krize kovojančios Jungtinių Tautų Pabėgėlių agentūros veiklą.

Daugybę gerbėjų turintys „Imagine Dragons“ kviečia juos prisidėti prie gero tikslo.<br>AP nuotr.
Daugybę gerbėjų turintys „Imagine Dragons“ kviečia juos prisidėti prie gero tikslo.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-12 14:10, atnaujinta 2017-10-10 14:49

Šį projektą pristatė iniciatyvinė grupė „One4“, į kurią susibūrė taikomųjų programų bendrovė SAP, „Imagine Dragons“, „Apple“ ir muzikos įrašų studija „KIDinaKORNER/Interscope“.

„Daina „I Was Me“ yra apie bandymą vėl kabintis ir sugrįžti į gyvenimą – tai, ką šiuo metu ir daro milijonai pabėgėlių. Tik prabilę apie šią problemą garsiai ir susivieniję vienam tikslui, mes galime jiems padėti“, – sakė „Imagine Dragons“ vokalistas Danas Reynoldsas.

Pasak vieno iš SAP vadovų Roberto Enslino, šiuo metu Europos ir Vidurio Azijos regione pagalba reikalinga daugiau nei 23 milijonams žmonių – tai didžiausia humanitarinė krizė nuo II pasaulio karo laikų. Todėl ypač džiugu, kad toks projektas, kaip „One4“ leidžia padėti milijonams pabėgėlių. 1950 metais įkurta Jungtinių Tautų Pabėgėlių agentūra koordinuoja pabėgėlių apsaugą ir sprendžia kitas pabėgėlių problemas visame pasaulyje. Agentūros prioritetai – pabėgėlių teisių apsauga ir jų ekonominė bei socialinė gerovė.

Atsisiųsti naują „Imagine Dragons“ dainą ir taip paremti Jungtinių Tautų Pabėgėlių agentūros veiklą galima interneto parduotuvėje „iTunes“.

Beje, kitų metų sausio 31-ąją grupė pirmą sykį viešės Lietuvoje – surengs koncertą Vilniaus „Siemens“ arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.