Buvęs „Karma“ lyderis K. Likša surengs pirmąjį solinį turą

„Šiame naujame etape aš noriu leisti sau eksperimentuoti su muzika“, – sako K.Likša.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Šiame naujame etape aš noriu leisti sau eksperimentuoti su muzika“, – sako K.Likša.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2015, 10:25 AM, atnaujinta Oct 9, 2017, 5:08 PM

Po grupės „Karma“ išsiskyrimo praėjo daugiau nei pusė metų, tačiau jau dabar buvęs jos lyderis Kazimieras Likša skelbia savo solinės karjeros pradžią. Prieš kelias dienas spėjo išleisti jau gerų atsiliepimų sulaukusį pirmąjį singlą „Surask mane“, o šiandien skelbia to paties pavadinimu pavadintą koncertinį turą, kuris prasidės jau po kelių savaičių.

„Buvo nelengvas laikotarpis, kai išsiskyrė grupė. Kelyje atsirado daugiau sunkumų nei tikėjausi. Tačiau susikaupiau, susitvarkiau su jauduliu ir nieko nelaukęs pradėjau dirbti prie savo naujausių dainų. Labai džiaugiuosi, kad galiu sukviesti visus buvusius grupės gerbėjus ir naujai atrastus žmones į savo pirmąjį koncertinį turą, kuriame koncertuosiu su grupe. Tai bus iš tiesų visa ko pradžia“, – sakė K.Likša.

Lapkričio mėnesį prasidės koncertų turas, kurio metu muzikantas aplankys tokius miestus kaip Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus ir taip pat Kings Lino miestą Anglijoje.

Koncertų organizatoriai Anglijoje „MD concerts“ žada ir dar vieną Kazimiero koncertą šioje šalyje, tačiau tai bus paskelbta vėliau.

„Šiame naujame etape aš noriu leisti sau eksperimentuoti su muzika. Tai matyt jau girdisi iš pirmojo singlo „Surask mane“. Tačiau nenoriu, jog buvę grupės „Karma“ gerbėjai galvotų, jog užmiršau senąsias dainas. Pažadu, kad atėję į koncertą žmonės išgirs savo jau pamiltas dainas iš „Karma“ laikotarpio ir taip pat šiek tiek naujo repertuaro. Tai bus koncertinis turas, kuomet iš naujo kviesiu surasti mane ir mano muziką“, – pasakojo K.Likša.

Atlikėjas žada, jog koncertuose bus visi elementai, kuriuos iki šiol mėgo jo klausytojai – nuoširdumas, energija ir bendravimas. „Tai visuomet buvo pagrindiniai elementai koncertuose, kuriuose noriu užmegzti ryšį su klausytoju. Kaskart noriu, kad žmogus, atėjęs į koncertą, išeitų savyje suradęs kažką naujo, kažkokią mintį, o gal tiesiog „užsidegimą“ gyvenimui. Labai pasiilgau koncertų, tikiu man tai tik padės sukurti gražias akimirkas kiekvienam, kuris skirs savo vakarą mano muzikos paklausymui“, – ragino savo klausytojus K.Likša.

Atlikėjas labai kviečia visus savo klausytojus susitikti koncertuose: lapkričio 6 d. Alytuje, bare „Fenix“, lapkričio 14 d. Kaune, klube „Punto jazz palėpė“, lapkričio 19 d. Vilniuje, klube „Tamsta“, lapkričio 21 d., Panevėžyje, klube „Tauros loftas“, lapkričio 28 d. Anglijoje, Kings Lino miestelyje, gruodžio 4 d. Šiauliuose, bare „Blic“ ir gruodžio 12 d. Klaipėdoje, klube „Kaštonas“.

K.Likšos vaizdo klipas „Surask mane“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.