N. Šiaudikytė pristatė Prancūzijoje filmuotą brangų vaizdo klipą

„Svajojau apie smaragdinės jūros, palmių, jachtų, paplūdimių, uolėtų pakrančių vaizdus“, – apie klipo užkulisius pasakojo dainininkė.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Svajojau apie smaragdinės jūros, palmių, jachtų, paplūdimių, uolėtų pakrančių vaizdus“, – apie klipo užkulisius pasakojo dainininkė.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-11-25 10:41, atnaujinta 2017-10-02 23:07

„Pabaigiame darbą, paspaudžiame vieni kitiems rankas ir viską pradedame iš naujo“, – apie naujausios dainos „Su tavim“ vaizdo klipo montavimo užkulisius pasakojo dainininkė Neringa Šiaudikytė.

Atlikėja neslepia – dar vasarą Žydrojoje pakrantėje, Prancūzijoje filmuotas darbas yra pats brangiausias jos muzikinėje karjeroje. Tiek emocine, tiek finansine prasme.

„Svajojau apie smaragdinės jūros, palmių, jachtų, paplūdimių, uolėtų pakrančių vaizdus. Nica, Kanai, Monakas ir San Tropezas – tai būtent tie miestai, kuriuose visa tai ir radome“, – pasakojo dainininkė.

Anot jos, iš Prancūzijos Rivjeros parsivežta filmuota medžiaga daugybę kartų peržiūrėta bei aptarta. Norėjosi, kad „Su tavim“ klipas, kurį vertins muzikos gerbėjai, būtų ne mažiau tobulas nei pats kūrinys.

Iš pradžių vaizdo klipo premjera buvo numatyta spalio viduryje – per N. Šiaudikytės gimtadienį. Jį tuomet matė naktinio klubo „Nox“, kur vyko iškilmingosios šventės dalies tęsinys, lankytojai.

„Sulaukę pastabų nutarėme vaizdo klipo neviešinti, o jį gerokai patobulinti. Kaskart, pabaigę darbą ir įvertinę galutinį rezultatą, nuspręsdavome dar šį bei tą pakeisti. Darbai užtruko ne vieną dieną ir ne vieną savaitę. Bet klipas šiandien jau pristatomas gerbėjams!“ – džiaugėsi N. Šiaudikytė.

Vaizdo klipas „Su tavim“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.