Vilniuje pirmąsyk koncertuos Italijos žvaigždė Mario Biondi

M.Biondi Europoje turi tūkstančius gerbėjų.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
M.Biondi Europoje turi tūkstančius gerbėjų.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 26, 2015, 10:50 AM, atnaujinta Oct 2, 2017, 5:45 PM

Italijos soulo, fanko ir džiazo muzikos žvaigždė Mario Biondi, tėvynėje ir Vakarų Europos šalyse galintis pasigirti tūkstančiais gerbėjų, jau pavasarį – kovo 16-ąją sostinės „Compensa“ koncertų salėje džiugins ir Lietuvos publiką. Nuostabaus balso vokalistas čia surengs savo pirmąjį muzikinį pasirodymą, kuriame netrūks ir romantikos pliūpsnių. Moterys – ruoškitės tikram jausmų šou! M.Biondi su muzika susipažino dar vaikystėje – jo tėtis Stefano Biondi šalyje buvo garsus atlikėjas, dainų autorius, o pats Mario savarankiškai į savo kūrybą žengė kiek vėliau.

Nepaleisdamas savo aistros dainuoti Mario atsakingai mokėsi ir studijavo anglų kalbą. Dar 1988 metais M.Biondi pradėjo akompanuoti tarptautiniu mastu žinomam soulo muzikos artistui, kuris dainininkui po truputį padėjo kilti išsvajotos karjeros laiptais. Pirmasis Mario albumas „Handful of Soul“ dienos šviesą išvydo 2006 metais, o jame iš viso tilpo dvylika dar niekam negirdėtų dainų.

Šis albumas Italijoje sulaukė tokios didelės sėkmės, kad vos po kelių mėnesių buvo apdovanotas keturiais platininiais diskais, taip publika susipažino su pirmaisiais Mario hitais ir amžinai pamilo visiems puikiai pažįstamą „This is What You Are“.

Visai neseniai keturiasdešimt ketverių metų dainininkas pasaulį pradžiugino savo naujausiu dainų rinkiniu „Beyond“, kuris yra jau septintas muzikanto karjeroje. Ir šis albumas neapsiėjo be naujo hito „Love is a Temple“.

Italijoje milijonus peržiūrių „YouTube“ svetainėje surinkęs M.Biondi prasimušė ir į „Billboard's European Top 100“ gretas. Šio atlikėjo talentas ir siekiai pelnė jam galimybę kūrinius atlikti šalia Italijos įžymybių Califano, Bongusto ir Fiorello, vienoje scenoje pasirodyti ir šalia tokių žvaigždžių kaip Ray Charlesas bei Gregory Porteris.

Kovo 16-osios koncerte Vilniaus „Compensa“ salėje Mario Biondi publiką pakerės visus neabejingus kokybiškai ir profesionaliai atliekamai muzikai.

M.Biondi kūrinys „This Is What You Are“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.