Džordanos Butkutės koncertą Londone vainikavo muštynės

Penktadienį Londoną drebino ilgai lauktas Lietuvos popmuzikos žvaigždės Džordanos Butkutės koncertas „Aš – karalienė“.<br>P. Mantauto ir M. Patašiau nuotr.
Penktadienį Londoną drebino ilgai lauktas Lietuvos popmuzikos žvaigždės Džordanos Butkutės koncertas „Aš – karalienė“.<br>P. Mantauto ir M. Patašiau nuotr.
Penktadienį Londoną drebino ilgai lauktas Lietuvos popmuzikos žvaigždės Džordanos Butkutės koncertas „Aš – karalienė“.<br>P. Mantauto nuotr.
Penktadienį Londoną drebino ilgai lauktas Lietuvos popmuzikos žvaigždės Džordanos Butkutės koncertas „Aš – karalienė“.<br>P. Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 29, 2015, 4:17 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 5:45 AM

Penktadienį Londoną drebino ilgai lauktas Lietuvos popmuzikos žvaigždės Džordanos Butkutės koncertas „Aš – karalienė“.

Portalas tiesa.com rašo: „Kaip visada, Džordana savo gerbėjams atidavė visą savo širdį, o pasirodymas buvo tikrai puikus. Tačiau daugeliui gerbėjų vakarą apkartino į koncertą susirinkę tautiečiai, o tiksliau – neblaivios lietuvaitės.“

Portalo žiniomis, renginiui įpusėjus, šokti ir mėgautis legendinėmis Dž.Butkutės dainomis buvo nepaprasta:

„Kelios įsiaudrinusios neblaivios merginos aršiai vieną kitą stumdė. Koncertą vainikavo trijų merginų porų muštynės, kurias turėjo skirti renginio apsauginiai. Buvo iškviesta policija.“

Koncerte dalyvavęs Vytautas Puodžius „Tiesos“ portale pasidalijo savo įžvalgomis:

„Gerai, mielieji... Džordana buvo nereali, koncertas geras, bet... Deja, turime didžiulę gėdą ir „išpampusį“ pūlinį – tai lietuvių kultūra ir požiūris į kitus žmones. Nežinau, kada paskutinį kartą jutau didesnį gėdos, diskomforto, pasibjaurėjimo žmonėmis jausmą... Kodėl? Koncertas buvo dar net neprasidėjęs, o jau jaunas paneles apsauga nešė iš klubo, nes jos buvo per daug girtos. Visą koncertą vidury salės vyko jaunų ir nelabai jaunų panelių muštynės, grumtynės. Neturėjome sąlygų mėgautis renginiu. Toks įspūdis, kad žmonės atvyko tik prisigerti... Vienas kito klausėme: iš kur tie žmonės, kur jie gyveno, kur mokėsi, ką jie skaitė? Ir keisčiausia, kad taip elgėsi ne vaikinai, ne vyrai, o mūsų grakščiosios, laibosios moterys. Mielosios, jūs esate kiaulės!! Sugadinote nuostabų renginį ir praradote gerbtinos moters statusą – nukritote iki minus dešimt balų ir dar žemiau. Žinoma, buvo aibė žmonių, kurie buvo šokiruoti, kaip ir mes. Bet, deja... Daugiau – jokių lietuviškų renginių. Ačiū Džordanai už renginį ir visiškai ne ačiū jums – prasigėrusioms kiaulėms.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.