Pas Džordaną susimušę Londono lietuviai nebeišvys A. Mamontovo

Praėjusį penktadienį Londone popmuzikos žvaigždė Džordana Butkutė surengė grandiozinį koncertą „Aš-karalienė“. Deja, tačiau pasirodymą apkartino susirinkę tautiečiai, o tiksliau – neblaivios lietuvaitės, kurios vieną kitą aršiai stumdė. Po tokių atsiliepimų, dainininkas Andrius Mamontovas liko nemaloniai nustebęs ir atšaukė 2016-ųjų metų pradžioje suplanuotus koncertus Anglijoje.

Pas Džordaną susimušę Londono lietuviai nebeišvys A. Mamontovo<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Pas Džordaną susimušę Londono lietuviai nebeišvys A. Mamontovo<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 30, 2015, 9:21 AM, atnaujinta Oct 2, 2017, 4:09 AM

Apie tai Andrius pranešė feisbuke, teigdamas, kad jo koncertuose lankosi tik kultūringi žmonės.

„Turbūt nuliūdinsiu savo gerbėjus Jungtinėje Karalystėje, bet perskaitęs atsiliepimus apie Džordanos Butkutės koncertą Londone, nusprendžiau atšaukti mano 2016-ųjų pradžioje suplanuotus pasirodymus Anglijoje.

Norisi, kad būtų užtikrintas visų apsilankiusiųjų saugumas ir kad netinkamai besielgiantys asmenys netrukdytų atėjusiems klausytis muzikos.

Nors mano koncertuose didelių nesusipratimų nebūna (didžioji mano auditorijos dalis – kultūringi ir aplinkinius gerbiantys žmonės), tačiau buvo planuojama groti tame pačiame Londono klube, kur pasirodė ir visų mylima Džordana. Kai tik bus surasta nauja koncerto vieta ir aptartos sąlygos, paskelbsiu datas savo feisbuko profiliuose.

Organizatoriai ir bilietų pardavėjai pažadėjo grąžinti pinigus visiems, jau įsigijusiems bilietus. Atsiprašau už nepatogumus“, – rašė jis.

Apie nemalonumus Džordanos koncerte pranešė portalas tiesa.com.

„Kaip visada, Džordana savo gerbėjams atidavė visą savo širdį, o pasirodymas buvo tikrai puikus. Tačiau daugeliui gerbėjų vakarą apkartino į koncertą susirinkę tautiečiai, o tiksliau – neblaivios lietuvaitės.“

Portalo žiniomis, renginiui įpusėjus, šokti ir mėgautis legendinėmis Dž.Butkutės dainomis buvo nepaprasta:

„Kelios įsiaudrinusios neblaivios merginos aršiai vieną kitą stumdė. Koncertą vainikavo trijų merginų porų muštynės, kurias turėjo skirti renginio apsauginiai. Buvo iškviesta policija.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.