Ten Walls grįžta: išgirskite naują jo kūrinį „Shining“

Akimirka, kurios laukė daugybė Marijaus Adomaičio – Ten Walls gerbėjų, atėjo. Elektroninės muzikos kūrėjas kviečia išgirsti naują savo dainą „Shining“.

Naujasis Ten Walls (dešinėje) kūrinys įrašytas su JAV atlikėju A.Radfordu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Naujasis Ten Walls (dešinėje) kūrinys įrašytas su JAV atlikėju A.Radfordu.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-12-02 12:38, atnaujinta 2017-10-01 17:30

Vasaros pradžioje skandalingai sustabdęs savo karjerą, bene žymiausias Lietuvos elektroninės muzikos kūrėjas pasaulyje jau pasiruošęs sugrįžti į klausytojų ausines.

Praėjusią savaitę jis artimiausius bičiulius pakvietė į savo naujos įrašų studijos atidarymą – jo metu pirmą sykį skambėjo naujasis Ten Walls kūrinys „Shining“.

Dainą M.Adomaitis įrašė su savo bičiuliu – dainininku iš Jungtinių Valstijų Alexu Radfordu, kuris prieš keletą metų jau yra su juo bendradarbiavęs. Tiesa, tada kūrinį „Like A Child“ amerikietis dar įrašė kaip Athena Radford. Translytis artistas šiandien jau prisistato vyrišku vardu ir yra lyties keitimo procese.

Vasarą homofobiškais žodžiais internete pratrūkęs M.Adomaitis, visame šokių muzikos pasaulyje pernai išgarsėjęs hitu „Walking With Elephants“, buvo kaltinamas neapykanta lytinėms mažumoms.

Tačiau su tuo nesutinka 28-erių A.Radfordas.

„Marijų pažįstu trejus metus. Jis visada žinojo, koks esu, su manimi elgėsi pagarbiai, dėmesingai ir draugiškai. Visi mes kartais pasakome kažką baisaus. Marijus tikrai nėra homofobas, aš visiškai jį palaikau“, – lrytas.lt pasakojo į Vilnių užsukęs atlikėjas.

Marijaus kvietimu dešimt dienų Lietuvos sostinėje praleidęs amerikietis su juo sukūrė ir įrašė kūrinį „Shining“, kuris šiandien atiduodamas klausytojų teismui.

Simbolinę reikšmę turi ir tai, kad kūrinys pirmiausia pasirodo Lietuvos gėjų lygos paskyroje muzikiniame tinkle „Soundcloud“. Čia jį galima parsisiųsti nemokamai. Tai – dar vienas Ten Walls žingsnis susitaikymo ir tolerancijos žinios skleidimo linkme.

Kūrinys anonsuoja kitais metais planuojamą išleisti debiutinį Ten Walls albumą. Šiuo metu operos „Karmen“ elektroninę versiją taip pat kuriantis M.Adomaitis studijos atidaryme užsiminė, kad kitais metais jau galima tikėtis ir Ten Walls koncertų.

„Manau, Lietuvoje jis tikriausiai vyks menų fabrike „Loftas“. Neįsivaizduoju kitos vietos, nes šių metų sausį mane ten nuostabiai priėmė“, – pasakojo M.Adomaitis.

Naujasis Ten Walls kūrinys „Shining“ – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.