Lilo ir Innomine drąsa: surengs koncertą „Žalgirio“ arenoje

„Išties ta vieta yra tiesiog normali reali erdvė“, – sako didžiausioje Lietuvos arenoje koncertą rengiančio dueto reperis Lilas.<br>L.Šalnos nuotr.
„Išties ta vieta yra tiesiog normali reali erdvė“, – sako didžiausioje Lietuvos arenoje koncertą rengiančio dueto reperis Lilas.<br>L.Šalnos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2015, 10:25 AM, atnaujinta Sep 30, 2017, 2:30 AM

Kovo 12 dieną hiphopo duetas Lilas ir Innomine surengs ambicingiausią savo šou. Tam jie pasirinko vieną didžiausių koncertinių erdvių Baltijos šalyse – „Žalgirio“ areną.

Iki to duetas visą savo dėmėsį ir jėgas skirs būtent šiam koncertui ir žada niekur daugiau nepasirodyti. „Koncertas tik vienas, tačiau pasiruošimo darbų jam – galybė“, – sako Lilas.

Lilas ir Innomine savo iki šiol svarbiausio koncerto vietą rinkosi ne pagal dydį, o pagal galimybes. Pasak jų, „Žalgirio“ arena yra kiek mistifikuojama dėl tam tikrų ten vykstančių renginių komunikacijos.

„Išties ta vieta yra tiesiog normali reali erdvė“, – sako Lilas. „Be to, ji moderni, multifunkcionali ir labai patogi tam tikrų idėjų įgyvendinimui, kurių niekur kitur mums nepavyktų įgyvendinti“, – Lilą papildo jo scenos ir kūrybos kolega Innomine.

Tiesa, vaikinai pripažįsta, kad dar net nepaskelbus apie šį koncertą kolegų rate jau pasitaikė skeptiškų klausimų „ar nebijo?“, „ką sau galvoja?“, „ar surinks areną?“.

„Arenos tikrai nebijome – mums tai savotiškas rokenrolas. Šiuo sumanymu nesiekiame niekam nieko įrodyti – tiesiog norime padaryti gerą renginį“, – sako Lilas.

„Be to, „surinkti areną“ nėra visai teisingas išsireiškimas. Arena puikiai transformuojasi pagal žmonių kiekį ir poreikius – taigi kiek besusirinktų, vis tiek arena bus surinkta“, – sako Innomine.

Vis dėlto noras surengti lietuviško repo šou didelėje erdvėje su dar daugiau galimybių nėra netikėtas.

„Mūsų koncertus sekančių klausytojų ši naujiena neturėtų nustebinti. Visada buvome pasiutę šiais klausimais ir nuolat ieškome iššūkių. Netgi pradedant pirmuoju soliniu koncertu „Lofte“ – tuo metu tai atrodė tikrai ne mažesnis kosmosas nei „Žalgirio“ arena“, – pasakoja Lilas.

Pradėję organizuoti šį koncertą, Lilas ir Innomine koncentravosi ties kūrybinėmis idėjomis, o technikai ir jos kiekiams skyrė mažiau dėmesio. Vis dėlto pradėjus formuoti komandą, vizijos ir norai pradėjo sparčiai augti. Dabar nuo scenografų iki apšvietėjų – visi dega noru padaryti įspūdingą reginį.

„Taip, iš tos kuklios vizijos atsirado ir skraidančios scenos, ir į veiksmą salėje reaguojančios vizualizacijos, ir dar daug visko.

Tiesa, dabar nesinori visko atskleisti. Be to, detalizuoti šou elementus dar ankstoka. Tačiau kai tik viską pasitvirtinsime – būtinai papasakosime“, – sako Innomine.

Lilo ir Innomine hitas „Karina“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.