Naujame rusų kino lyderio filme – A. Orlovos atliekama daina

A.Orlovos balsas jau ne pirmą sykį skamba kino filmuose.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
A.Orlovos balsas jau ne pirmą sykį skamba kino filmuose.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 11, 2015, 11:06 AM, atnaujinta Sep 30, 2017, 1:42 AM

Šiandien kinuose pradedamas rodyti vienas ambicingiausių pastarųjų metų Rusijos kino projektų – 3D pasaka „Drakonas“. Lietuvoje filmo žiūrovus nustebins ne tik aukštos kokybės specialieji efektai ir naujausi grafikos stebuklai.

Rūpestingai atrinktą bei originalų filmo garso takelį papuošė ir Alinos Orlovos atliekama rusų liaudies daina „Golubi“ („Balandžiai“).

Filmas sukurtas pagal Ukrainos rašytojų Sergejaus ir Marinos Djačenko romaną „Ritualas“. „Drakono“ biudžetas siekė daugiau nei 9 milijonus eurų, Rusijos kino pramonei tai gana įspūdinga suma. Vien filmavimo vietos keitėsi nuo Jakutijos sniegynų iki vasariškos Juodosios jūros pakrantės Bulgarijoje.

Juostą prodiusavo šiuolaikinio Rusijos kino kūrėjų lyderiu tituluojamas Timūras Bekmambetovas, o kompiuterinę „Drakono“ grafiką kūrė meistrai dirbę su „Avataru“ ir „Žiedų valdovu“.

Naujasis fantastinis epas pasakoja apie nelauktai įsiplieskusią gražiosios kunigaikštytės Miros ir žmogaus-drakono meilę. Nuo pasaulio atskirtoje saloje atsidūrusi mergina čia sutinka žavų jaunuolį Armaną, tačiau jo paslaptį įmena tik įsiplieskus ugningai meilei.

A.Orlovos atliekama daina filme žymi vieną iš lūžio epizodų, kuomet herojai supranta skirtingą savo prigimtį ir tokios meilės keliamą pavojų.

Filmo „Drakonas“ ištrauka ir daina „Golubi“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.