Išgirskite: „Deeper Upper“ albumą perdirbo keturi kiti atlikėjai

Sekmadienį grupė „Deeper Upper“ internete išplatino keturių remiksų minialbumą (EP) „Ceremony Remixes“, kurį kūrė keturi žinomi lietuvių atlikėjai.

„Deeper Upper“ kitais metais ketina išleisti pirmąjį pilnos trukmės albumą.<br>A.Papievytės nuotr.
„Deeper Upper“ kitais metais ketina išleisti pirmąjį pilnos trukmės albumą.<br>A.Papievytės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 14, 2015, 8:12 AM, atnaujinta Sep 29, 2017, 3:18 PM

Tarp EP kūrinių autorių – puikiai lietuviško roko scenoje pažįstamas Benas Aleksandravičius ir grupė „ba.“ bei elektroninės muzikos kūrėjai „Justicious“, „Ophex“ ir „Arfao“.

Pasak „Deeper Upper“ narių, idėja išleisti alternatyvią jų „Ceremony“ albumo versiją kilo iš noro pažvelgti į savo kūrinius kitu kampu. „Išgirsti, kaip mūsų dainas girdi ir interpretuoja įvairių muzikos stilių talentingi atlikėjai, tai – mums nauja, labai įdomi patirtis“, – apie EP pasakoja grupės nariai.

Grupės teigimu, kiekvienas iš atlikėjų kurdamas remiksus kūriniams įnešė savito skambesio. „Albumas stilistiškai tapo įvairus, spalvotas. Tikimės kad įvairių muzikos stilių mėgėjai ras po sau patinkantį remiksą“, – teigia grupės nariai.

„Ceremony Remixes“ prieinamas visose populiariausiose muzikos klausymo platformose: „Spotify“, „Deezer“, „Apple Music“ bei „Tidal“.

Šie remiksai – lyg simboliškas grupės praėjusio kūrybinio etapo užbaigimas ir užtvirtinimas. Jau kitais metais „Deeper Upper“ planuoja išleisti savo debiutinį pilną albumą, kurį sudarys naujausia, dar niekur negirdėta, grupės kūryba. Iki šiol pasirodę grupės įrašai buvo išleisti tik EP pavidalu.

„Deeper Upper“ remiksų albumą galima išgirsti ir čia:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.