„Loftas Fest 2016“ paskelbė pirmąją žvaigždę – Gesaffelstein

Gesaffelstein – vienas ryškiausių šių dienų prancūzų muzikos vardų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Gesaffelstein – vienas ryškiausių šių dienų prancūzų muzikos vardų.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2015, 8:43 PM, atnaujinta Sep 28, 2017, 7:14 AM

Šįmet iki pat vasaros vidurio savo planų neatskleidęs muzikos festivalisLoftas Fest“ keičia įpročius – sekmadienio vakarą, likus daugiau nei aštuoniems mėnesiams iki 2016-ųjų rudenį vyksiančio renginio, paskelbė pirmąją jo žvaigždę.

Vilniaus menų fabrike „Loftas“ festivalis, kviečiantis įdomius elektroninės, hiphopo, roko ir alternatyvios muzikos atlikėjus, vyks jau penktąjį sykį. Festivalis šįkart vyks pirmąjį rudens savaitgalį – rugsėjo 2-3 dienomis.

Sekmadienį paskelbta, kad viena jo žvaigždžių bus prancūzų elektroninės muzikos kūrėjas Mike'as Levy, žinomas Gesaffelstein slapyvardžiu.

30-metį didžėjų ir prodiuserį JAV spauda vadina svarbiausiu šių dienų prancūzų muzikos atlikėju po dueto „Daft Punk“. Jį lydi ir technomuzikos stileivos etiketė.

Remiksus Lanai Del Rey, „Depeche Mode“, Moby ir kitiems garsiems atlikėjams sukūręs prancūzas yra dirbęs ir su populiariausiu JAV reperiu Kanye Westu – prodiusavo du jo albumo „Yeezus“ kūrinius.

2013-aisiais debiutinį albumą „Aleph“ išleidęs muzikantas šįmet įrašė kūrinį ir su Prancūzijos elektroninės muzikos veteranu – superžvaigžde Jeanu Micheliu Jarre'u.

Nuo Berlyno „Boiler Room“ iki festivalių „Sonar“ (Ispanija) ir „Bestival“ (Didžioji Britanija) – daugybę svarbių scenų jau užkariavęs prancūzas 2016-ųjų rudenį atvyks pasisveikinti ir su lietuviais.

Gesaffelstein vaizdo klipas „Pursuit“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.