Pamatykite: prieš Kalėdas Sasha Songas uždainavo su artimaisiais

Įrašyti dainą Sashai Songui (centre) padėjo brolis Glebas (pirmas iš kairės) ir pusseserė Lina (antra iš dešinės viršuje).<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Įrašyti dainą Sashai Songui (centre) padėjo brolis Glebas (pirmas iš kairės) ir pusseserė Lina (antra iš dešinės viršuje).<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2015, 11:34 AM, atnaujinta Sep 27, 2017, 7:10 PM

Lietuvos dainininkai vienas po kito savo gerbėjus sveikina su Kalėdomis – specialiomis dainomis, klipais ar šiaip palinkėjimais. Trečiadienį prie jų prisijungė atlikėjas Sasha Songas, išplatinęs šilta nuotaika dvelkiantį akustinės dainos „Šią naktį per Kalėdas“ klipą.

„Manau, Kalėdos ir Naujieji metai yra šeimos, draugų, laimės ir džiaugsmo metas. Viskas, kas nutinka gyvenime, nesuteikia mums tikros laimės – tikra laimė priklauso nuo to, kaip mes reaguojam į tai. Tad filmuodami šią intymią akustinę dainos versiją norėjome pasidalinti su visais gera nuotaika, pozityvumu, šiluma ir palinkėti visiems nuostabių švenčių“, – sako dainininkas.

Jis dėkoja visiems, padėjusiems įrašyti dainą, tarp jų – ir įraše dainuojantiems broliui Glebui Samochvalovui ir pusseserei Linai Žilinskaitei.

Akustinė kalėdinė Sashos Songo daina – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.