Žymioji JAV grupė „Guns N'Roses“ atsikurs už milžiniškus pinigus

„Guns N'Roses“ vokalistas W.Axlas Rose'as (centre) ir senieji jo bendražygiai užkasė karo kirvį.<br>AFP/Scanpix nuotr.
„Guns N'Roses“ vokalistas W.Axlas Rose'as (centre) ir senieji jo bendražygiai užkasė karo kirvį.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-12-30 05:17, atnaujinta 2017-09-26 17:33

Muzikos pasaulį drebina sensacinga žinia – atsikuria senoji JAV roko grupės „Guns N'Roses“ sudėtis. JAV žiniasklaida skelbia, kad kitais metais grupė gros šios šalies festivalyje „Coachella“, taip pat planuoja gastroles per didelius stadionus.

Žinia – pritrenkianti dėl to, kad grupės vokalistas W. Axlas Rose'as ir kiti senosios „Guns N'Roses“ sudėties nariai daugiau nei du dešimtmečius buvo iškasę karo kirvį ir ne kartą viešai pažadėję daugiau niekada nebegroti kartu.

„Billboard“ skelbia, kad kartu su W. Axlu Rose'u kitais metais koncertuos gitaristas Slashas, kiti šaltiniai teigia, kad prie grupės prisijungs ir senosios sudėties bosistas Duffas McKaganas. Su šiais muzikantais W.Axlas Rose'as paskutinį sykį koncertavo 1993-aisiais – vėliau susipyko taip, kad sykį net atsisakė pradėti koncertą Las Vegase, kol iš salės nebus išmestas buvęs bendražygis Slashas.

Iširus senajai „Guns N'Roses“ sudėčiai, W.Axlas Rose'as toliau koncertavo „Guns N'Roses“ pavadinimu – subūręs vis besikeičiančią naują muzikantų grupę.

Kiti senieji grupės nariai buvo įkūrę sėkmingą projektą „Velvet Revolver“. Slashas tęsė solinę karjerą, užpernai su savo grupe koncertavo Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Prieš keletą mėnesių jis užsiminė, kad po daugybės metų vėl kalbasi su W.Axlu Rose'u – tai pakurstė kalbas apie senųjų „Guns N'Roses“ atsikūrimą, kuris neabejotinai taptų ryškiausiu pastarųjų keleto metų roko įvykiu.

Anot žurnalo „Billboard“, užkulisiuose jau sklinda žinia, kad kitais metais „Guns N'Roses“ surengs pasirodymą „Coachella“ festivalyje, taip pat – daugiau nei 20 koncertų seriją JAV stadionuose.

Minimi ir honorarai – už vieną koncertą grupė gaus apie 3 milijonus JAV dolerių, bilietų kainos turėtų būti ne mažesnės nei 250 JAV dolerių.

Koncertų rengėjas Alexas Martelis prasitarė, kad grupė išties atsikurs ir už vieną pasirodymą festivalyje norėtų gauti mažiausiai 8 milijonus JAV dolerių.

Hitų „Welcome To The Jungle“, „Don't Cry“, „You Could Be Mine“, „November Rain“ ir daugybės kitų žinomų dainų atlikėjai „Guns N'Roses“ – viena populiariausių visų laikų roko grupių. Jos albumai parduoti daugiau nei 100 milijonų egzempliorių tiražu.

„Guns N'Roses“ vaizdo klipas „November Rain“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.