„Subtilu-Z“ skambiai žengia į 2016-uosius

„Keliauti per šventes su muzika – vienas malonumas, įžengti į Naujus metus – pasižadėjimas ir toliau muzikuoti“, – pokalbį pradeda keturi vyrai: Dmitrijus Michailovas (akordeonas), Povilas Velikis (akordeonas), Laurynas Vaitkus (birbynė) ir Vytautas Švažas (perkusija).

„Subtilu-Z“ Kalėdas šventė su dainininke Monika Liu.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Subtilu-Z“ Kalėdas šventė su dainininke Monika Liu.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2015, 11:30 AM, atnaujinta Sep 26, 2017, 12:21 PM

Subtilu-Z“ ketvertas su malonia kompanija ir net du kartus salę pripildžiusia publika atšventė Kalėdas. Dabar, anot jų, laikas žengti ryžtingus žingsnius Naujųjų metų link ir garsia muzikine gaida pradėti 2016-tuosius.

„Buvo puikios Kalėdos – antrąją dieną su Monika Liu ir tokia gausia kompanija dainavome ir grojome kalėdines dainas. Labai džiaugiamės, jog mūsų patarimas vietoj bereikalingo dulkes renkančio aksesuaro dovanoti kartu praleistą laiką pasiteisino.

Visi jutome Kalėdų dvasią, šiltus žvilgsnius ir gerą nuotaiką – mums tai buvo pati geriausia dovana. Tikimės, kad Naujųjų metų sutikimas irgi bus toks pats šiltas ir jaukus. Juk sako, kad geras startas – jau pusė darbo. O toks mums tikrai reikalingas – iškart po Naujųjų nustebinsime naujomis programomis ir koncertais.

O šiandien nekantriai laukiame 2016-ųjų sutikimo. Ramus žiemos vakaras, amžina muzika, unikali Pranciškonų vienuolyno aura – tai viskas, ko reikia skambiems Naujiems metams. Juk po tokių Kalėdų, kuomet net Monika Liu virto eglute, šie turi būti pasitikti tinkamai.

Žinome, jog mūsų muziką mėgsta ją vertinantys ir suprantantys žmonės, todėl tikrai nenuvilsime“, – šypsojosi ketvertukas.

Paklausti apie ateinančių metų planus muzikinio ansamblio vyrai žada dar daugiau nei šįmet.

„Kiekvieną kartą stebimės, jog sulaukiame ir suburiame tiek klausytojų. Tai toks malonumas mūsų akims ir mūsų širdžiai – rodo, jog einame teisinga linkme. Tad 2016-aisiais neketiname sustoti. Jau dabar svarstome apie būsimus pasirodymus, programas, žmones ir atlikėjus, kuriuos norėtume pasikviesti pamuzikuoti drauge.

Mes visi jaučiame šiokį tokį jaudulį, bet jis labai smagus. O kai žinai, kad laukia puikūs metai, juos švęsti dar linksmiau, tiesa? Todėl norime sau ir kietiems palinkėti – sėkmingų metų, džiaugsmo paprastuose dalykuose, laimės smulkmenose, per šiuos metus eiti su muzika. Nuotaikinga, gera, šypsotis priverčiančia muzika. Pamatysite – tada ir metai bus kur kas spalvingesni, o ir žengti lengviau“, – linkėjo „Subtilu-Z“ ketvertas.

Artimiausias grupės koncertas numatomas sausio 31 d. Vilniuje, „Geltonos sofos klube“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.