Po atostogų Mauricijuje E. Dragūnas ruošiasi drebinti Londoną

Rekordinį koncertą Kaune praėjusių metų gruodžio pradžioje surengęs Egidijus Dragūnas su savo grupe „Sel“ žengia į tarptautinę karjerą. Sausio viduryje garsenybė taps pirmuoju lietuviu, kuris surengs savo šou ten pat, kur grojo ir tokios tarptautinės žvaigždės kaip Martinas Garrixas, Arminas van Buurenas, „The Prodigy“, Fatboy Slimas – „02 Academy Brixton“.

Egidijus Dragūnas gerbėjus lepina pikantiškais vaizdais iš atostogų Mauricijaus saloje.<br>Facebook nuotr.
Egidijus Dragūnas gerbėjus lepina pikantiškais vaizdais iš atostogų Mauricijaus saloje.<br>Facebook nuotr.
E.Dragūnas koncertuos ten, kur groja ir pasaulinės žvaigždės.<br>T.Bauro nuotr.
E.Dragūnas koncertuos ten, kur groja ir pasaulinės žvaigždės.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 7, 2016, 9:40 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 5:59 PM

Koncertas, kurio galės klausyti net 5 tūkstančių gerbėjų armija, įvyks sausio 15 dieną. Pasak organizatorių, jau yra žinoma, kad šio pasirodymo ateis klausytis ne tik užsienyje gyvenantys Lietuvos piliečiai, tačiau ir vietiniai. Jie taip pat yra susipažinę su E.Dragūno muzika.

„Sel“ koncertą Londone „apšildys“ vietos žvaigždė Hiltonas Caswellas, kuris pasirodė ir grandioziniame šou Kaune. Šio didžėjaus gerbėjai yra klausęsi „Sel“ muzikos ir žinome, kad daugelis atvyks į koncertą Londone paklausyti Lietuvos žvaigždės“, – sakė koncertą organizuojantis Egidijus Jaskonis.

Vyras džiaugiasi, kad prieš koncertą Didžiosios Britanijos sostinėje Egidijus nusprendė pailsėti ir atsikvėpti. Grupės lyderis su sūnumi šiuo metu yra Mauricijaus saloje. Nuolat ryšį su E.Dragūnu palaikantis E.Jaskonis sako, kad prieš pasirodymą Didžiojoje Britanijoje atlikėjas bus tobulai pailsėjęs.

Šou Londone, kaip žada organizatoriai, nenusileis rengtiems Lietuvoje. Specialiai dėl šio koncerto yra užsakyta itin brangi garso ir apšvietimo aparatūra, kuri leis susirinkusiems mėgautis aukščiausios kokybės koncertu.

Įdomu tai, kad be H.Caswello ant tos pačios scenos lips ir daugiau atlikėjų. Iš viso koncertas truks daugiau nei 6 valandas. Po H.Caswello į sceną lips E.Dragūnas su savo muzikos grupe. Po šio pasirodymo, kuris tęsis 2 valandas, dar džiugins didžėjus Paul Pure „Lithuania HQ“.

Tiesa, sėdimi bilietai į šį šou buvo išparduoti dar iki koncerto likus keliolikai dienų, tačiau organizatoriai pasirūpino keliais šimtais stovimų bilietų, kurie šiuo metu yra prekyboje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.