D. Zvonkus išsityčiojo iš Stano: „Tu – niekingas parsidavėlis“

D.Zvonkus (kairėje) ir Stano (dešinėje) yra kartu koncertavę kaip grupės „Čilinam“ nariai, bet dabar, atrodo, jų santykiai – ne patys geriausi.<br>D.Umbraso nuotr.
D.Zvonkus (kairėje) ir Stano (dešinėje) yra kartu koncertavę kaip grupės „Čilinam“ nariai, bet dabar, atrodo, jų santykiai – ne patys geriausi.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2016, 1:19 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 8:52 PM

Pirmadienio popietę Lietuvos pramogų pasaulį sukrėtė keistas vaizdo įrašas – kompozitorius Deivydas Zvonkus jame eiliuotai į šuns dienas deda savo kolegą, popdainų kūrėją Stanislavą Stavickį-Stano.

Akinius su savo grupės „Bavarija“ logotipu vaizdo įraše užsidėjęs Deivydas beveik tris minutes repuoja, kreipdamasis į Stano.

„Viskas, ką sukūrei, tai tik pravardė delfino, penkias dienas savaitėj prievartauji kompiuterį, nes be jo tu – nulis, nieko tu nesukuri“, – klipe žodžius beria D.Zvonkus, šaipydamasis, kad Stano grupė „Čilinam“ vis tiek dainuoja „Rondo“ ir Dž.Butkutės kūrybą.

Kitame įrašo epizode jis Stano vadina niekingu parsidavėliu ir piktybiniu augliu valstybės organizme, pašiepia jo simpatijas konservatoriams ir pasirodymus „Chorų karuose“ su benamių ir aklųjų chorais – nes Stano neva su jais dirbo tik todėl, kad choristai neprašė honoraro.

„O kur vertybių stuburas, nebūk kaimiečių ruporas“, – rėžia D.Zvonkus.

Žinant savitą jo ir Stano humoro jausmą, šis įrašas gali būti jų sutartas pokštas ar reklamos triukas, tačiau vis tiek skamba įdomiai.

S.Stavickis-Stano portalui lrytas.lt vaizdo klipą komentavo juokdamasis. „Ką gi, neblogai kolega pavarė. Džiaugiuosi, nes santykius geriausia aiškintis žodžiais, o ne kumščiais.

Ruošiu jam atsaką – užkursiu tokią pirtį, kad mažai nepasirodys. Jam, visai jo plačiai giminei, visoms jo žmonoms“, – žadėjo Stano.

Netrukus feisbuke jis paskelbė ir keletą jau ruošiamo atsakymo eilučių. „Nuo šiandien aš kūrybą tavo dievinu ir mėgstu, nes tiktai dėl manęs tu parašei normalų tekstą.... Tu pirmą kartą parašei normalų tekstą! Ir tiktai dėl manęs... Jei sąžinės neslėgs, tai pripažink, kad jei jau aš esu prikūręs šūdo, tai tavo muzikinį skonį dar vaikystėje kažkas nužudė, sudegino, sumindė, suniokojo, todėl geriausia, ką gali – „angelai lūpomis bėgioja“, – rašo Stano.

Skandalingas D.Zvonkaus klipas – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.