„Pabo Latino“ gimtadienio žvaigždė – Donatas Montvydas

Prieš dvylika metų pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje gimusi Lotynų Amerikos muzikos rezidencija – klubas „Pabo Latino“ sausio 23 dieną švęs gimtadienį.

D.Montvydas šįmet tikisi antrą sykį patekti į „Euroviziją“.<br>D.Umbraso nuotr.
D.Montvydas šįmet tikisi antrą sykį patekti į „Euroviziją“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-01-19 13:03, atnaujinta 2017-06-10 17:40

Šventinio vakaro svečių laukia įsimintinas gyvos muzikos šou: šiam renginiui pasirodymą ruošia šių metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos dalyvis Donatas Montvydas. Šio atlikėjo balsas žavėjo tūkstančius gerbėjų ne tik Lietuvos scenose, bet ir svetur. Donatas prieš keletą metų koncertavo didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje, o iš Baltarusijoje vykusio festivalio „Slavianskij bazar“ parsivežė pagrindinį prizą.

Įspūdingą ir prabangų vakarėlį pradės „smooth jazz“ ir „bossa nova“ ritmai, atliekami grupės „Moonrise“. Ši grupė – jauni, bet jau savo vietą muzikos padangėje užsitarnavę atlikėjai Karolis Vaitiekūnas ir Aušra Murauskaitė. Saksofonistas ir atlikėjas K.Vaitiekūnas profesionalios muzikos sceną užkariavo prieš daugiau nei dešimtmetį, kai surengė autorinės muzikos koncertinį turą po visą Europą ir net už jos ribų. Kartu su Karoliu scenoje pasirodys jaunoji gitaristė A.Murauskaitė, drauge su gerai žinoma grupe „Liūdni slibinai“ įrašiusi jau tris albumus.

Renginio organizatoriai gimtadienio vakarėlio metu žada netikėtų pramogų ir siurprizų. Svečiai turės galimybę išvysti ir naujausią „Irena Fashion“ kolekciją, kurią demonstruos žinomos pramogų pasaulio merginos. Spaudžiant žiemos šalčiams pietietiška „Pabo Latino“ šventė žada būti tikra atgaiva visiems, išsiilgusiems šilumos ir bent lašelio egzotikos.

Po D.Montvydo gyvo garso koncerto gimtadienio šventės svečių laukia net dvi skirtingos šokių salės su geriausiais Vilniaus didžėjais. „Pabo Latino“ klubo komanda garantuoja, kad linksmybių netrūks visiems – ir klubinės šokių muzikos, ir Lotynų Amerikos ritmų gerbėjams. Gimtadienio vakarėlį saldins profesionalūs barmenai su gardžiomis klubo vaišėmis ir skaniausiais gėrimais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.