Rado E. Jennings „eurovizinės“ dainos ir Rihannos hito sutapimų

Ericos Jennings pirmieji dainos muzikos akordai primena Rihannos.<br>„Lietuvos ryto“'ir scanpix nuotr.
Ericos Jennings pirmieji dainos muzikos akordai primena Rihannos.<br>„Lietuvos ryto“'ir scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2016, 10:57 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 9:54 PM

Dainininkė Erica Jennings bando antrą kartą patekti į „Euroviziją“. Moteris atrankose su daina „Leading Me Home“ pelno ne tik komisijos, bet ir žiūrovų simpatijas. Naująjį singlą jau transliuoja kelios Kanados, Airijos ir JAV radijo stotys.

Tuo tarpu naujienų portalas lrytas.lt sulaukė „Eurovizijos“ žiūrovo skambučio. Jis pastebėjo, jog Ericos „eurovizinės“ dainos pirmieji akordai labai panašūs į 27-erių popmuzikos žvaigždės Rihannos dainos „Stay“. Rihanna dainą ir vaizdo klipą išleido 2013 m.

Ericos dainos pirmieji muzikos akordai išties primena Rihannos kūrinio muziką, tačiau tolimesnė dainos dalis neturi nieko bendra su Rihannos.

Pirmą kartą Erica „Eurovizijoje“ dalyvavo su grupe „Skamp“ 2001 m. ir sėkmingai – atranką trijulė laimėjo ir vyko į „Euroviziją“.'

„Jau seniai esu sau pasakiusi, kad dar kartą „Eurovizijoje“ dalyvausiu tik tada, kai turėsiu gerą dainą. Manau, kad „Leading Me Home“ ir yra ta daina“, – savo pagrindinį motyvą dalyvauti šiame konkurse įvardina E.Jennings.

Atlikėjos vizijoje šis kūrinys „Eurovizijoje“ būtų atliekamas su minimaliu gospelo choru „Hark“ ir maestro Petru Geniušu prie fortepijono.

Erica taip pat yra pastebėjusi, kad kiekvienais metais atsiranda bandančių kopijuoti praėjusių metų nugalėtojus, tačiau tai dažniausiai lieka neįvertinta.

„Šiame konkurse yra šiokia tokia dinamika, todėl net neverta bandyti dainuoti taip pat, apie tą patį kaip praeitų metų nugalėtojas“, – svarsto Erica.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.