E. Jennings nusivylė M.A.M.A. rezultatais: „Niekada nelaimėsiu“

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje įvykusi M.A.M.A. apdovanojimų ceremonija kelia muzikantų aistras. Socialiniuose tinkluose su gerbėjais jie dalijasi savo įžvalgomis ir emocijomis, kurios – ne tik malonios.

E.Jennings įsitikinusi, kad nemažai M.A.M.A. laimėtojų turėjo buvo kiti.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
E.Jennings įsitikinusi, kad nemažai M.A.M.A. laimėtojų turėjo buvo kiti.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2016, 4:18 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 6:40 PM

Pernai solinę karjerą suaktyvinusi, bet tarp M.A.M.A. pretendentų nepatekusi dainininkė Erica Jennings šeštadienį paskelbė, kad, jos nuomone, ne vieną apdovanojimą turėjo gauti ne tie žmonės, kurie jų atsiimti kilo į sceną, tačiau džiaugėsi, kad renginyje ją supo „tikri menininkai ir draugai“.

Metų atlikėjo titulą pelnė Vaidas Baumila, tačiau E.Jennings pabrėžė, kad jai geriausias atlikėjas yra ir bus Jurgis Didžiulis.

Metų atlikėja išrinkta Monika Linkytė, o Metų proveržiu – „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“. Tačiau E.Jennings pabrėžė, kad geriausia atlikėja ir neabejotinas Metų proveržis yra Monika Liu – nors laimėtojai pernai išleido albumus ir surengė daug koncertų, o Monika Liu – tik keletą dainų ir beveik nekoncertavo Lietuvoje.

Anot E.Jennings, „visas savo nominacijas“ turėjo laimėti „ba.“ lyderis Benas Aleksandravičius. Tiesa, jis buvo nominuotas tik vienoje – Metų alternatyvos, kurią pelnė „Garbanotas bosistas“.

Ericos nuomone, laimėti apdovanojimą turėjo ir roko grupė „Freaks On Floor“ – Metų rokeriais paskelbti pelnai po ilgos pertraukos albumą „Ray“ išleidę „Bix“.

„Jau esu laimėjusi daugybę apdovanojimų kiekvienoje kategorijoje, bet iš to, ką matau dabar, M.A.M.A. apdovanojimo aš niekada nelaimėsiu. Ir kaip ir viskas gerai dėl to. Nes tikra atpažįsta tikrą“, – paaiškino E.Jennings.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?