Mįslė – kodėl į M.A.M.A. sceną neišėjo Mantas Jankavičius?

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje surengtoje muzikos apdovanojimų ceremonijoje M.A.M.A. koncertavo keliolika Lietuvos muzikos žvaigždžių. Tačiau vienas anonsuotas pasirodymas neįvyko.

M.Jankavičius ketino dainuoti M.A.M.A. ceremonijoje, bet koją pakišo techninės kliūtys.<br>T.Bauro nuotr.
M.Jankavičius ketino dainuoti M.A.M.A. ceremonijoje, bet koją pakišo techninės kliūtys.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2016, 4:57 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 6:16 PM

Nors dainininkas Tomas Sinickis prieš kelias dienas žadėjo, kad dėl ligos M.A.M.A. koncerte nepasirodys, penktadienį publika vis dėlto galėjo mėgautis jo daina „Mylimas vyras ir sūnus“ – kad atlikėjas galėtų dainuoti, pasistengė medikai.

Tačiau žiūrovai neišvydo Manto Jankavičiaus, nors jo pasirodymas anksčiau buvo įrašytas į programą, anonsuojamas iki renginio likus vos keletui dienų.

Kas nutiko? Dainininkui atstovaujančios agentūros „Promostar“ komunikacijos vadovė Rasa Karaliūtė lrytas.lt sakė, kad Mantas norėjo dainuoti, tačiau koją pakišo techninės kliūtys.

„Jis tikrai nesusirgo ar panašiai. Mantas netgi atvyko į renginį, buvo „Žalgirio“ arenoje.

Tačiau dėl tam tikrų priežasčių dar prieš repeticiją paaiškėjo, kad nėra galimybių įgyvendinti įdomų vizualinį sprendimą, kuris turėjo lydėti jo dainą.

Pasvarsčius buvo nuspręsta pasirodymą atšaukti, bet viskas įvyko be jokių pykčių. Mantas pats norėjo, kad sumanymas būtų įgyvendintas 100 procentų. Galbūt jis tai turės progą tai padaryti kitais metais“, – sakė R.Karaliūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.