Monika Linkytė po M.A.M.A.: „Iš kur tiek noro pašiepti kitą?“

Lietuvos muzikos pasaulyje trečią dieną verda diskusijos apie muzikos apdovanojimų ceremoniją M.A.M.A., kuri Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyko penktadienį.

M.Linkytę nuliūdino po M.A.M.A. įsiplieskusios diskusijos.<br>T.Bauro nuotr.
M.Linkytę nuliūdino po M.A.M.A. įsiplieskusios diskusijos.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-01 13:43, atnaujinta 2017-06-09 14:41

Po šio renginio internete įsiplieskė nemažai žodžių karų ir ginčų, kartais – net labai aštrių. Tiek dėl nominacijų ir laimėtojų, tiek dėl renginio vedėjų Justino Jankevičiaus ir Justės Arlauskaitės pokštų.

Tris M.A.M.A. statulėles laimėjusi dainininkė M.Linkytė pirmadienį pasidalijo mintimis apie po renginio kilusias aistras.

„Trečia diena po apdovanojimų ir aš vis stebiu tą masinę psichozę. Aš visada sakiau, kad visur kur gyvenime yra dvi pusės: jei yra juoda, bus ir balta, yra kairė – yra dešinė. Bet niekaip nesuprantu, iš kur tiek noro pašiepti kitą ir pasijusti kažkokiu didingesniu?

Garsiausiai rėkia tie, kas šiaip neturi normalaus suvokimo apie nieką iš esmės. Ir man dėl to net baisu. Atsibodo tas visų noras pareikšti savo nuomonę be argumentų, nieko... tiesiog pasisakau ir pakandžioju kitą, nes mane tai veda i priekį? Ta prasme, rimtai? Ką jūs padarėt ir kiek įdėjot darbo, kad galėtume apsikeisti pusėmis?“ – rašo M.Linkytė.

Dainininkė liūdi, kad muzika, regis, ne vienija, o supriešina.

„Vieni šneka, kaip niekada nelaimės M.A.M.A., ir dėl to labai džiugu, bet kažkodėl neabejoju, kitais metais gavę šį apdovanojimą eitų iškėlę galvas ir išdidžiai jį priimtų. Nes man atrodo, kad kai esi įvertintas, nėra gėda.

Kažkas vis dar skaičiuoja mano charizmą, skaičiuoja gal net žmones, kurie ateina i koncertus. Mano nevykusius bandymus kažką kopijuot ir t.t. Ir tie apdovanojimai yra sunkūs ne fizine prasme, o moraline, kai tenka matyti tokius didelius pasireiškimus, o ilgiausiais tapetais šneka tie, kas net neturi jokios sąsajos su muzika. Aš tik noriu dainuoti ir dalytis savo muzika. Ir ačiū tiems, kas visoje šitoje maišalynėje vis dėlto klauso, supranta ir gerbia.

Ir didžiausias mano linkėjimas – gerbkit save ir kitus“, – emocingai savo mintis dėstė M.Linkytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.