Naujasis grupės „Keymono“ albumas – jau internete

Praėjusį mėnesį klausytojams Lietuvoje pristatę naują albumą, grupės „Keymono“ nariai džiaugiasi galėdami pranešti, jog nuo sausio 31 dienos „Time Capsule“ prieinamas ir visame pasaulyje.

Albumo „Time Capsule“ viršelis.
Albumo „Time Capsule“ viršelis.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 1, 2016, 1:15 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 2:57 PM

Klausytojai, besidomintys „Keymono“ muzika, jų naujajį albumą gali išgirsti ir įsigyti tarptautinėje rinkoje populiariausiose skaitmeninėse muzikos platformose „iTunes“, „Bandcamp“ ir „Google Play“.

„Time Capsule“ – ilgai brandintas, gamtos įkvėptas kūrinys, kuriam kiekvienas „Keymono“ narys atidavė dalelę savęs. Naujas skambesys albumui suteikia daugiau grynumo, emocijos, laisvės bei natūralumo. Tai yra grupės etiketė, dėl kurios gerbėjai juos atpažįsta nuo pirmųjų akordų scenoje.

Gaivus albumas ir nauja programa „Time Capsule“ pristatymo koncertuose, skirtuose būtent Lietuvos publikai, buvo sutikta audringais plojimais.

Naujausias „Keymono“ dainas, kaip ir ankstesnius grupės albumus, gerbėjai jau gali perklausyti ir įsigyti interneto platybėse. Šiandien „Time Capsule“ atsirado tokiose skaitmeninėse parduotuvėse kaip „iTunes“, „Google play“, o netrukus jis bus prieinamas ir „Spotify“, „Amazon“, „24/7“, „7 digital“, „Emusic“ bei kitose muzikinėse platformose. Albumą taip pat galima tiesiogiai užsisakyti svetainėje „Bandcamp“:  https://keymono.bandcamp.com/

„Time Capsule“ kompaktinį diską, papuoštą magišku ir spalvingu iliustratorės Akvilės Magicdust viršeliu, galima nusipirkti artimiausiuose „Keymono“ koncertuose, o greitai albumas bus prieinamas ir visose „Coffee Inn“ kavinėse.

Visi, mylintys gyvą „Keymono“ muziką, kviečiami į pasirodymus Kaune (vasario 26d., klubas „Combo“) bei Vilniuje (kovo 4 d., baras „Peronas“). Grupė taip pat pasirodys ir vasario 27 d . vyksiančioje Vilniaus knygų mugėje, kur gerbėjai kviečiami ne tik išgirsti naujus bei senesnius, visiems puikiai pažįstamus kūrinius, tačiau ir pabendrauti, pabūti kartu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.