Į Lietuvą ketvirtą sykį atvyks seras Eltonas Johnas

Vienas populiariausių pasaulio dainininkų seras Eltonas Johnas šiais metais nudžiugins savo gerbėjus Lietuvoje. Šiandien paskelbta, kad į jo pasaulinio turo „Wonderful Crazy Night“ grafiką įtraukta ir mūsų šalies sostinė – Vilniaus „Siemens“ arenoje garsusis britų atlikėjas su savo grupe pasirodys lapkričio 14-ąją.

E.Johnas Lietuvoje viešės ketvirtą kartą.<br>AP nuotr.
E.Johnas Lietuvoje viešės ketvirtą kartą.<br>AP nuotr.
Į Vilniaus „Siemens“ areną seras Eltonas Johnas sugrįš po penkerių metų pertraukos.<br>T.Bauro nuotr.
Į Vilniaus „Siemens“ areną seras Eltonas Johnas sugrįš po penkerių metų pertraukos.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 4, 2016, 9:08 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 7:38 AM

Į Vilniaus „Siemens“ areną seras Eltonas Johnas sugrįš po penkerių metų pertraukos – gerbėjai prisimena jo puikų pasirodymą šioje salėje 2011-ųjų lapkritį. Šį sykį jis atvyks su naujo tarptautinio koncertų turo programa. Joje skambės visą pasaulį sužavėję hitai ir kūriniai iš šį penktadienį išleidžiamo naujo, jau 32-ojo studijoje įrašyto albumo „Wonderful Crazy Night“.

Koncerte su Eltonu Johnu pasirodys puikiai žinomi muzikantai – dar karjeros pradžioje su šiuo dainininku pradėjęs groti būgnininkas Nigelis Olssonas, 1971-aisiais prie Eltono Johno komandos prisijungęs gitaristas Davey Johnstone'as, taip pat – bosistas Mattas Bissonette'as, perkusininkas Johnas Mahonas ir klavišininkas Kimas Bullardas.

Britų dainininko įrašai pasaulyje parduoti daugiau nei 250 milijonų egzempliorių tiražu – šiuo skaičiumi su juo mažai kas gali lygintis. Net 58 jo kūriniai yra pakilę į populiariausių JAV dainų keturiasdešimtuką. Be to, dainininkui priklauso jau beveik 20 metų nepralenkiamas rekordas – 1997-aisiais išleistas jo kūrinys „Candle In The Wind 1997“ yra perkamiausias visų laikų singlas, parduotas daugiau nei 33 milijonų kopijų tiražu.

Lietuvoje dainininkas koncertuos ketvirtą sykį. 2013-aisiais jis dainavo Kauno „Žalgirio“ arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.