Neringos Šiaudikytės talentas vėl sulaukė solidaus įvertinimo

Dainininkė Neringa Šiaudikytė vieną po kitą skina apdovanojimus tarptautiniuose konkursuose. Šįkart ji įvertinta kaip geriausia metų jaunoji atlikėja.

Neringa dainavimą ruošiasi studijuoti ir užsienyje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Neringa dainavimą ruošiasi studijuoti ir užsienyje.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 5, 2016, 3:04 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 3:29 AM

Tokią nominaciją paskelbė Pasaulinė artistų ir festivalių asociacija (WAFA). Atsidūrusi muzikos ekspertų akiratyje Neringa dėl šio titulo „rungėsi“ su nemažai kitų Europos ir pasaulio jaunųjų atlikėjų.

Įdomu tai, kad Neringai šįkart net nereikėjo dalyvauti jokiame konkurse. WAFA stebėdami muzikos pasaulio įvykius, savo favoritus išsirenka patys ir paskelbia internete.

Šiuo metu nacionalinėje atrankoje į „Eurovizijos“ dainų konkursą dalyvaujanti N.Šiaudikytė jau laimėjo ne vieną svarbų dainininkų konkursą. Sudalyvavusi Portugalijos dainų konkurse ji laimėjo pirmąją vietą, Tenerifėje jai buvo įteiktas „Grand Prix“ apdovanojimas.

Portalui Lrytas.lt Neringa apie naująją nominaciją kalbėjo: „Man tai suteikia daug motyvacijos toliau siekiant įvertinimų tarptautiniuose konkursuose. Tai suteikia ir daugiau pasitikėjimo savimi ir konkursuose Lietuvoje. Norisi žmonėms parodyti, kad turiu ir kitokią savo pusę – mano galimybės neapsiriboja vien šokių muzika ir amplua popso muzikoje. Už viską labai noriu padėkoti savo vadovams Onutei ir Vytautui Žukams“.

Paklausta ar ketina siekti tarptautinės karjeros, Neringa nebuvo linkusi atskleisti visų kortų.

„Turiu planų studijuoti užsienyje. Dar nenusprendžiau, kokį dainavimo stilių pasirinksiu, nes norisi mokytis ir daryti ką nors naujo. Kol kas nenoriu per daug apie tai kalbėti, kol tiksliai nežinau, kur ir kaip pakryps mano muzikinė karjera“, – šypsojosi ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.