Premjera: garsenybių prodiuseris Echoes uždainavo pats

Echoes – prodiuseris, dirbantis su D.Montvydu, Giedre, R.Čivilyte ir kitais.<br>L.Staniulionio nuotr.
Echoes – prodiuseris, dirbantis su D.Montvydu, Giedre, R.Čivilyte ir kitais.<br>L.Staniulionio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 5, 2016, 10:37 AM, atnaujinta Jun 9, 2017, 4:56 AM

Gerai žinomas Lietuvos muzikantų bendruomenei kompozitorius ir prodiuseris Gytis Valickas, prisistatantis Echoes vardu, ryžtingai pradeda solinę atlikėjo karjerą.

Jaunojo kūrėjo pavardė siejama su ne vienu žinomu šalies atlikėju – Donatu Montvydu, Rosita Čivilyte, Giedre ir daugeliu kitų. Praėjusiais metais gausėjantį savo gerbėjų būrį muzikantas Echoes pradžiugino bendru darbu su Donatu Montvydu – melomanų puikiai įvertinta daina „#BLCK“, o šiuos metus pradeda pristatydamas savo paties solinį kūrinį.

„Paskutinę metų naktį leidau įrašų studijoje kurdamas šią dainą, įrašinėti baigiau ankstyvą Naujųjų rytą“, – apie kūrinio gimimą pasakoja Gytis.

Daugybės populiarių dainų autorius teigia šiame kūrinyje sutalpinęs daug intymių išgyvenimų, emocijų. „Dainos ritmo pagrindas – įrašytas mano paties širdies plakimas. Šis kūrinys nostalgiškas, lėtas, tačiau jam netrūksta energijos“, – teigia dainoje „Resolutions“ repuojantis ir dainuojantis atlikėjas.

Kol jauno kūrėjo solinė karjera tik įgauna pagreitį, Echoes, kaip kompozitorius ir prodiuseris, populiariausių Lietuvos muzikantų jau yra asocijuojamas su kokybe bei originalumu.

Kovo mėnesį pasirodysiantis trečiasis D.Montvydo albumas, naujausias Giedrės singlas – tai keletas projektų iš ilgo „Echoes“ darbų su žinomiausiais šalies atlikėjais sąrašo.

Echoes kurtos dainos skaičiuoja mėnesius populiariausių šalies radijo stočių „topų“ lentelėse, peržiūros socialiniuose tinkluose viršija milijonus. Laikas išgirsti žmogų, stovintį už viso to. Jūsų dėmesiui – „Echoes“ daina „Resolutions“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.