Nauja feisbuko sensacija – reperės iš Klaipėdos „Golden Age“

„Golden Age“ – tai dviejų muzikalių, talentingų klaipėdiečių Gabrielės Urbonaitės ir Evelinos Meidutės duetas, Lietuvos klubiniame gyvenime visiems gerai pažįstamas video didžėjus DVJ Gexx, karšta „hip hop evolution“ programa ir mobilusis telefonas, kurio dėka vienos nakties pokštas socialiniame tinkle tapo kūnu.

„Golden Age“ merginų karjera prasidėjo kaip pokštas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Golden Age“ merginų karjera prasidėjo kaip pokštas.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-09 10:22, atnaujinta 2017-06-08 17:54

Uostamiestyje gyvenantis DVJ Gexx pasakoja, jog mintis telefonu nufilmuoti dvi repuojančias merginas gimė labai netikėtai.

Tiesiog vieną vėlų vakarą sėdint įrašų studijoje kilo idėja paviešinti vaizdo įrašą ir parodyti, jog, turint talentą muzikai, nebūtina kurti brangiausių vaizdo klipų.

DVJ Gexx mobiliuoju telefonu nufilmavo dvi repuojančias merginas automobilyje. Kad būtų „skaniau“ ant galinės sėdynės didžėjus pasodino juodaodį, per visą filmavimą neištarusį nė žodžio.

Patalpinęs įrašą DVJ Gexx nuėjo miegoti, o ryte įsijungęs kompiuterį klaipėdietis nustėro – per 12 valandų įrašą jau buvo peržiūrėję apie 18 tūkst. žmonių. Per dvi savaites šis skaičius išaugo iki 40 tūkstančių peržiūrų.

„Nė vieno neigiamo komentaro. Ir labai daug idėją palaikančių žinučių. Sulaukėme net kvietimų koncertuoti. Taip ir gimė mintis, kad reikėtų sukurti naują muzikinį projektą, nes yra žmonių, su malonumu prisimenančių hiphopą“, – pasakoja Gexx.

Anot jo, projekto pavadinimas „Golden Age“ – tai auksinis hiphopo amžius, apimantis 1992 – 2010 metų laikotarpį, ir pačius garsiausius pasaulinių hiphopo grupių bei atlikėjų kūrinius. Šiuo metu suburtas projektas yra paruošęs 22 dainų muzikinę programą, kurioje – labiausiai žinomi reperių 50 Cent, Snoop Dogg, grupės „The Black Eyed Peas“ ir kitų megažvaigždžių „koveriai“. Dainų aranžuočių miksą parengė pats DVJ Gexx.

„Varomoji programos jėga – „old school'o“ ir „new school'o“ hiphopo hitai. Norime visiems priminti, kad hiphopo kultūra nebūtinai turi būti siejama su narkotikais, gaujų karais ir muštynėmis, tai – ir nuotaikinga, lengva, pozityvi, seksuali muzika“, – teigia projekto idėjos autorius.

Klaipėdietis įsitikinęs, kad „Golden Age“ programa privers judėti ne tik tuos, kurie augo kartu su „The Fugees“ ir Eminemu, bet sulauks ir naujos kartos dėmesio. Koncertinė programa pakankamai plati – muziką nauja grupė pristatys kartu su DVJ Gexx setais, o gerbėjų gretas gausins netikėtais pasirodymais socialiniuose tinkluose. Neseniai „Golden Age“ į savo paskyrą įkėlė ir antrąjį telefonu nufilmuotą pasirodymą – šį kartą merginų hiphopas skambėjo mėgaujantis sušiais nuo apnuoginto jaunuolio kūno.

Antrasis bandymas taip pat neliko nepastebėtas – „Golden Age“ šį mėnesį Lietuvos didmiesčių naktiniuose klubuose pristatys pirmąją savo programą.

„Golden Age“ įrašas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.