„G & G Sindikatas“ surengs staigmenų kupiną koncertą „Sakmės“

Lietuvos hiphopo grandai „G & G Sindikatas“ grįžta su tradiciniu kasmetiniu koncertu menų fabrike „Loftas“. Jau kovo 4 dieną repo kolektyvas žengs per savo albumų retrospektyvą, paliesdamas net jautriausias suburtų sakmių detales.

„G &amp; G Sindikato“ nariai „Lofte“ apžvelgs visą savo istoriją.<br>„Veehouse“ nuotr.
„G &amp; G Sindikato“ nariai „Lofte“ apžvelgs visą savo istoriją.<br>„Veehouse“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2016, 10:16 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 3:21 PM

Vos prieš metus išleidę naują albumą „Revoliucijos garso takelis“, „sindikato“ vyrukai nenustygsta vietoje tiek savo kūrybine, tiek koncertine veikla. Naujas užmojis – koncertas simboliniu pavadinimu „Sakmės“.

„Man sakmės yra tai, ką žmonės perduoda iš kartos į kartą. Tai, kas turi išliekamąją vertę. „Sindikato“ muzika palietė ne vieną žmonių kartą ir sociumą. Mes stengiamės kurti ne vienadienę muziką. Būtent tam bus skirtas šis renginys, jame keliausime per mūsų istoriją, per prasmes ir akcentus“, – apie būsimą koncertą atvirauja Gabrielius Liaudanskas-Svaras.

„G & G Sindikato“ nariai neslepia, jog šiuo koncertu keliaus po plačią, net 6 studijinių albumų, diskografiją. Didžiausia planuojama pasirodymo staigmena – klausytojas bus stebinamas mažai girdėtais kūriniais, o kartu palepintas naujai aranžuotais laiko patikrintais hitais.

„Koncerte pabandysim savo sakmes įvilkti į šiek tiek kitokį, nei įprasta, skambesį bei vaizdą. O kartu papasakosim šį tą naujo“, – intriguojamai apie pasirodymą sako Donatas Juršėnas-Donciavas.

Taip pat išskirtiniam koncertui ruošiamas slaptas kviestinių muzikantų desantas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?