„Eurovizijos“ atrankos atradimas Catrinah uždainavo su Soliariu

Catrinah ir Soliaris kartu įrašė dainą apie meilę.<br>R.Danisevičiaus ir „Videox“ nuotr.
Catrinah ir Soliaris kartu įrašė dainą apie meilę.<br>R.Danisevičiaus ir „Videox“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2016, 3:33 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 4:59 AM

Catrinah ir Soliario kartu įrašyta daina „Laukiu vėjo“, kaip liudija ir atlikėjų dedikacija, skirta ne kam kitam, o meilei. Lyriškas, tačiau tuo pačiu ir ritmingas kūrinys pasakoja dviejų mylinčių žmonių istoriją.

Tiesa, Soliaris užsimena, kad daina pasaulį išvydo gan sudėtingai: „Dainą pradėjau kurti prieš du metus, tačiau jaučiau, kad vis kažko trūksta, niekaip negalėjau užbaigti. Ko trūko, supratau tik visai neseniai – prieš pat Naujuosius metus išgirdęs ir pamatęs Catrinah pasirodymą. Neliko jokių abejonių! Išsyk supratau, kad trūko būtent jos – profesionalios, jaunos ir labai talentingos!“.

Besidžiaugdamas atradimais, daininkas puse lūpų užsimena, kad žada savo gerbėjus dar ne kartą nustebinti: netikėtais skambesiais, naujomis dainomis, o galbūt ir dar viena sėkminga muzikine sąjunga.

Šiuo metu dabartinė Soliario bendražygė Catrinah dalyvauja Lietuvos „Eurovizijos“ atrankoje ir yra priskiriama prie favoritų, sulaukiančių daugiausiai publikos palaikymo. Artimiausią jos pasirodymą galite išvysti būtent šiandien, vasario 13 d., per LRT televiziją.

Soliaris ne tik džiaugiasi atradęs scenos kolegę, bet ir linki jai didžiausios sėkmės šiuo metu vykstančioje atrankoje: „Manau, Catrinah turi visus šansus tapti viena ryškiausių Lietuvos atlikėjų bei yra pasirengusi atstovauti Lietuvą „Eurovizijos“ konkurse. Linkiu jai didžiausios sėkmės ir pasiryžimo“.

Soliario ir Catrinah kūrinys:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.