Buvęs „eurovizininkas“ Andrius Pojavis internete prašo pinigų

Prieš trejus metus Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovavęs dainininkas Andrius Pojavis internete paskelbė kampaniją, kurios metu iš gerbėjų tikisi surinkti 6000 eurų.

A.Pojavis tikisi įrašyti antrąjį albumą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
A.Pojavis tikisi įrašyti antrąjį albumą.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2016, 5:26 PM, atnaujinta Jun 7, 2017, 12:25 AM

32-ejų atlikėjas, kuris 2013-aisiais Malmėje pateko į „Eurovizijos“ finalą, šiuo metu gyvena Ispanijoje ir kuria antrąjį savo albumą „Seven“. Pirmasis, pavadintas „Aštuoni“, dainininko savarankiškai buvo išleistas 2012-aisiais.

Po „Eurovizijos“ A.Pojavis pusmečiui buvo grįžęs į Lietuvą, čia surengė koncertų turą, bet pasirodymai sulaukė nedaug dėmesio.

Interneto platformoje „Kickstarter“, kurioje renkamos lėšos įvairiems projektams, A.Pojavis dabar pradėjo du mėnesius truksiančią kampaniją, kurios metu tikisi surinkti pakankamai pinigų savo albumo įrašams.

„Surinkti pinigai bus skirti studijai, aranžuotojui, muzikantams, garso suvedimui, masteriui (garso korekcijoms – Red.), kompaktinių plokštelių gamybai“, – skelbia dainininkas.

Nesurinkus 6000 eurų, visi paaukoti pinigai sugrįš į aukotojų sąskaitas. Kampanija vyks iki balandžio 16-osios. Per mažiau nei savaitę jau surinkti 822 eurai.

Dainininkas pasakoja, kad albumo istorija prasidėjo prieš porą metų – Didžiojoje Britanijoje, kur jis su žmona ir dviem vaikais gyveno tuo metu.

„Jei atvirai, tai buvo sunkus gyvenimo laikotarpis. Tačiau, kaip ir anksčiau, tyla, gitara ir rašiklis nutiesė kelią per mintis ir žodžius, garsai ir melodija išsiveržė į miško į laisvę. Per kitus dvejus metus dirbau prie kiekvienos dainos, siekdamas asmeninį įkvėpimą paversti universalia būties prasme“, – rašo A.Pojavis.

Kaip įprasta „Kickstarter“, už įvairaus dydžio aukas A.Pojavis siūlo atsilyginti įvairiomis dovanomis.

Pavyzdžiui, už 18 eurų auką siūloma būsimo albumo kompaktinė plokštelė su autografu, už 100 eurų – abu pasirašyti Andriaus albumai, ranka rašytas pasirinktos dainos tekstas, plakatas ir natos.

Už 6000 eurų A.Pojavis siūlo ne tik savo plokšteles su autografais ir daug suvenyrų. Tokią sumą paaukojusį žmogų dainininkas žada aplankyti (bet kur Europoje), surengti jam akustinį koncertą ir kartu pavakarieniauti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.