Dima Bilanas nepanoro vertinti Lietuvos „eurovizininkų“

Pirmadienio vakarą Vilniaus koncertų salėje „Compensa“ pasirodymą surengęs Rusijos dainininkas Dima Bilanas sulaukė pasiūlymo prisijungti prie Lietuvos „Eurovizijos“ atrankos vertinimo komisijos.

D.Bilanas iš Lietuvos išvyks šiandien vakare.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
D.Bilanas iš Lietuvos išvyks šiandien vakare.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2016, 1:05 PM, atnaujinta Jun 6, 2017, 10:00 PM

Tokį pasiūlymą atrankos rengėjai pateikė, sužinoję, kad dainininkas visą antradienį bus Vilniuje. Į Latviją, kur tęs gastroles, Dima išvyks tik šiandien vėlai vakare.

Naujienų portalas lrytas.lt kviečia balsuoti už geriausią pretendentų į „Euroviziją“ numerį. Balsavimą rasite čia.

Antradienį rengiamas „Eurovizijos“ atrankos koncerto filmavimas. D.Bilanas – 2008-ųjų „Eurovizijos“ laimėtojas, todėl jo įžvalgos apie lietuvių pasirodymus neabejotinai būtų įdomios.

Dainininkas susidomėjo šiuo pasiūlymu, tačiau antradienį vis dėlto nusprendė nedalyvauti komisijos darbe.

„Jis domėjosi, kas dainuoja, kaip vyksta atrankos procesas. Visą vakarą svarstė, bet galiausiai sulaukėme mandagaus „ne“. Gal dar persigalvos, bet vargu.

Jam buvo pasiūlyta daug įvairių susitikimų, pramogų, pokalbių, bet dainininkas nusprendė geriau pasimėgauti laisvalaikiu“, – sakė D.Bilano koncertą surengusios agentūros „Bravo Events“ atstovė Goda Deksnytė.

Socialiniuose tinkluose D.Bilanas džiaugėsi viešnage Vilniuje, kurį pavadino jam itin brangiu miestu.

„Dar smagiau, kai mane pasitinka Johnas Malkovichius“, – patalpinęs nuotrauką iš oro uosto, kuriame jį pasitiko į šį aktorių panašus žmogus, parašė D.Bilanas.

34-erių atlikėjas po koncerto džiaugėsi, kad jame buvo gerbėjų iš daugelio šalių – Airijos, Graikijos, Lenkijos ir kitų.

Laisvalaikį Vilniuje jis leidžia ramiai – bet pirmadienį ryte kiek nusivylė, kai nepavyko patekti į pamėgtą barą Užupyje.

Jame dainininkas norėjo įsigyti jam itin gardžios jautienos, kurią pamėgo, kai prieš porą metų Vilniuje filmavosi juostoje „Muzika lede“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.