Grupė „16Hz“ ir jaunieji atlikėjai pradžiugino neįgalius vaikus

2016 m. vasario 24 d. 18:33
Iveta Skliutaitė
Grupės „16Hz“ nariai kartu su vaikų muzikos grupe „Medutis“ surengė gerumo Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namuose. Muzikantai mažiesiems atvežė ne tik savo koncertą, bet ir daugybę dovanų.
Daugiau nuotraukų (4)
„Siekiame, kad mažieji dainininkai išmoktų dalytis gerumu, suprastų, kad šalia mūsų yra ir kitokių žmonių, Taip ugdome jaunosios kartos nesavanaudiškumą, kilniaširdiškumą, pagarbą, toleranciją, užuojautą“, – kalbėjo grupės 16HZ narys Skaidrius Varslauskas-Hardas.
Grupės „Medutis“ atlikėjų tėvai neseniai suorganizavo renginį, kurio metu aukojo pinigų labdarai. Iš viso buvo surinkta apie pusė tūkstančio eurų.
S.Varslauskas-Hardas sakė, jog už tokią sumą grupė įprastai vyksta į vaikų ir jaunimo meno festivalius.
„Pasitarę su vaikais ir jų tėvais vienbalsiai nutarėme, jog verčiau vieno iš tokių renginių atsisakysime, o pinigus skirsime kilniam tikslui“, – kalbėjo dainininkas.
Nutarę labdarą skirti Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namas muzikantai teiravosi jų vadovų, ko neįgaliems mažyliams labiausiai reikėtų.
Juos nustebino tai, kad vaikų namų valdžia pasiguodė, jog jie neturi profesionalaus virtuvinio plakiklio, kuris mala, maišo, trina vaikų mėgiamas košes, sriubas, padažus, plaka ir maišo tešlą.
Kartu buvo padovanota buitinės chemijos, higienos prekių.
Grupė „16Hz“ labdaros akcijos dalyvauja ir paramą tiems, kurios jos labiausiai reikia, teikia kartus per metus. Nuo šiol mielaširdžiai muzikantai į labdaros renginius vis dažniau vyks su jaunaisiais grupės „Medutis“ nariais.
16HzSkaidrius Varslauskaslabdara
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.