Kazimieras Likša surengs jaukų koncertą su styginių kvartetu

Praėjusiais metais Vilniaus roko grupė „Karma“ paskelbė apie savo muzikinės veiklos pabaigą. Tačiau ilgai netrukus jos balsas ir siela – Kazimieras Likša startavo su savo soline karjera. Išleido puikių atgarsių susilaukusią dainą „Surask mane“ ir surengė koncertinį turą per Lietuvą tuo pačiu pavadinimu.

K.Likša šįmet ketina įrašyti pirmąjį solinį albumą.<br>R.Šeškaičio nuotr.
K.Likša šįmet ketina įrašyti pirmąjį solinį albumą.<br>R.Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-02-24 11:19, atnaujinta 2017-06-06 18:44

Šiuo metu K.Likša rengiasi savo solinio albumo įrašams. „Pagaliau atėjo momentas, kai jaučiu, jog susikaupė pakankamai jausmų ir emocijų, kad galėčiau įrašyti albumą. Tai – sunkus darbas, kuriam reikia ypatingo nusiteikimo. Negali eiti į įrašų studiją va banque ir tiesiog tikėtis kažko gero. Aš labiau linkęs tai pajusti, išlaukti akimirkos. Ir dabar galiu tvirtai sakyti, kad tam – geriausias metas“, – kalbėjo K.Likša.

Atlikėjas naują albumą planuoja pristatyti šių metų pabaigoje, tačiau nenori panirti į įrašų sūkurį nesurengęs koncerto. Visuomet gera suteikti sau laiko neskubėti ir dirbi prie savo muzikos ir jos išpildymo. Tačiau nenoriu pasinerti į kūrybą, nepasakęs „iki pasimatymo“ savo klausytojams“, – pasakojo atlikėjas.

K.Likša ruošia ypatingai jaukią dovaną savo gerbėjams. Šių metų kovo 22 dieną jis surengs akustinį koncertą, kuriame savo dainas atliks akompanuojamas pianino bei styginių kvarteto. Pasak atlikėjo, tai yra vienetinis tokio skambesio koncertas. Susirinkę klausytojai galės pasimėgauti jiems gerai pažįstamomis dainomis iš grupės „Karma“ laikotarpio bei nauja K.Likšos kūryba.

„Po šio koncerto kurį laiką stos tyla. Ir, nors ta tyla vėliau atgims naujais garsais, labai noriu pakviesti visus savo klausytojus dar kartą susitikti ir pasakyti vieni kitiems „iki pasimatymo!“.

Kaip visada galiu pažadėti, kad tą vakarą atiduosiu visą save jums. Kaip ir kiekvieną kartą. Kitaip nemoku“, – ragino savo klausytojus atlikėjas.

Koncertas įvyks šių metų kovo 22 dieną 19 valandą „Menų spaustuvės“ Juodojoje salėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.