Grupei „Ruki Vverch“ ruošiamas itin prabangus sutikimas Vilniuje

Jau šį šeštadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje nugriaudės iki šiol didžiausias grupės „Ruki Vverch“ koncertas. Likus vienai dienai iki koncerto, paaiškėjo, kokių norų Lietuvoje turės grupės nariai.

„Ruki Vverch“ dainos skambės didžiausioje Vilniaus arenoje.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
„Ruki Vverch“ dainos skambės didžiausioje Vilniaus arenoje.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2016, 10:34 AM, atnaujinta Jun 6, 2017, 11:57 AM

Tiesiai iš Maskvos atvysktanti grupė Lietuvoje ilgai neužsibus. Po koncertų Vilniuje ir Klaipėdoje iškart grįš atgal į Rusiją, kur surengę paskutinius koncertus kovo mėnesį išvyks gastroliuoti į Jungtines Amerikos Valstijas ir Kanadą.

Populiarioji grupė atvykimui ir išvykimui pareikalavo užsakyti VIP sales su gėrimais ir užkandžiais Vilniaus ir Maskvos oro uostuose.

Specialiai grupei užsakyti penkių žvaigždučių viešbučio apartamentai. Pietauti ir vakarieniauti grupė norės tik pačiuose geriausiuose restoranuose Vilniuje, pagal iš anksto suderintą meniu.

Pagal grupės „Ruki Vverh“ reikalavimus jiems užsakyti trys „Mercedes-Benz“ markės, limuzino klasės automobiliai, kurie privalo būti juodos spalvos, o vairuoti juos gali tik profesionalūs vairuotojai.

Arenoje grupės prašymu bus paruošti trys erdvūs kambariai su patogiais baldais, greitu internetu, veidrodžiais, kilimais ir prabangiais alkoholiniais gėrimais. Taip pat griežtai nurodoma, jog kambariuose temperatūra negali būti žemesnė negu 20 laipsnių ir aukštesnė negu 24 laipsniai šilumos.

Pirmą kartą tokio dydžio koncertą Lietuvoje surengsianti grupė atliks geriausius savo kūrinius ir paruoš įspūdingą šou savo gerbėjams. Šokėjai, apšvietimas, specialieji efektai – tai maža dalis to, kas laukia koncertų metu.

Vasario 28 dieną grupė koncertuos Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.