Kovo 8-osios proga – netikėtas „Subtilu-Z“ sveikinimas moterims

Moters diena – šventė, kurią prisimena kiekvienas vyras. Vieniems tai primena eilėmis išrikiuotos tulpės gatvėse, kitiems piktos mylimosios veidas kuomet tos tulpės nebuvo įteiktos.

„Subtilu-Z“ vyrai sveikina Lietuvos moteris.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
„Subtilu-Z“ vyrai sveikina Lietuvos moteris.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2016, 10:53 AM, atnaujinta Jun 2, 2017, 9:09 AM

Na, o tretiems, labiausiai pagyrų nusipelniusiems vyrams – šios dienos priminti net nereikia. Šiai kategorijai galima priskirti ir nuotaikingos „Subtilu-Z“ grupės vyrus, kurie puikiai žinomi dėl savo virtuoziškų gebėjimų groti akordeonais, birbyne ir perkusija. Šįkart jie uždainavo. O kaip patys juokavo: „Dėl moterų šiandien mes galime viską! Ir dainuosim, ir šoksim, ir kiaušinienės ryte neprašysim“.

Subtilus ketvertas net sukūrė vaizdo klipą, kurį paskyrė visoms moterims ir savo ištikimiausioms klausytojoms.

„Na, kad mes dainuosime, kiek netikėta bus ne tik patiems klausytojams, bet ir mums patiems. Laurynas pasistengė ir „padirbėjo“ su choreografija, Dmitrijus ir Vytautas skleidė žavesį. Be to, išgirdome ir Povilo solo – tad manome, kad išėjo neblogai.

O kodėl gi ne? Mūsų pasiklausyti ateina begalės žavių damų, dėl to joms ir visoms būsimoms klausytojoms mes skiriame šį pasveikinimą. Tai jų diena – dėl to švęsti ir sveikinti būtina.

Tulpių visoms gal įteikti ir nepavyktų, mat, kaip ir dainavome, šios velniškai pabrango. Bet ką sugebame geriausiai – pasirodyti, groti ir būti savimi, mes tikrai galime.

Tad būkite pasveikintos, mielos moterys, mes šiandien švenčiame su jumis. O mūsų meilės kupina daina – tik Jums“, – smagiai nusiteikę sveikino Vytautas Švažas, Dmitrijus Mihailovas, Laurynas Vaitkus ir Povilas Velikis.

Jų pasiklausyti gyvai (galbūt net dainuojančių) bus galima jau balandžio 23 dieną, sostinės „Vaidilos“ teatre. Čia bus pristatyta pati naujausia ir labai smagi „Grammy nugalėtojai“ programa.

„Subtilu-Z“ sveikinimas moterims:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.