R. Ščiogolevaitė: „Neverta dėl skudurėlių kraustytis iš proto“

R.Ščiogolevaitė garantavo – jei laimėtų „Eurovizijos“ atranką, jos apranga Stokholme būtų kitokia.<br>D.Umbraso nuotr.
R.Ščiogolevaitė garantavo – jei laimėtų „Eurovizijos“ atranką, jos apranga Stokholme būtų kitokia.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys („TV antena“)

Mar 12, 2016, 7:28 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 11:27 PM

Šeštadienio vakarą LRT televizijos eteryje įvyks „Eurovizijos“ atrankos finalas. Artėjant jam, „TV antena“ domėjosi, su kokiomis mintimis į šią kovą žengia visi šeši pretendentai.

Kūrinį apie vienybę „United“ atliksianti Rūta Ščiogolevaitė (34 m.) atrankos finalo laukia nekantraudama ir su puikia nuotaika.

„Turiu labai gerą dainą ir žinau, kad ji gali puikiai skambėti „Eurovizijoje“. Man svarbiausia gerai padainuoti, o ką nuspręs žiūrovai ir komisija, jau ne mano valioje“, – kalbėjo atlikėja, jau ne pirmą sykį bandanti patekti į „Euroviziją“.

Ir „Eurovizijos“ atrankoje, ir kituose konkursuose ji ne kartą užėmė antrą vietą. Kai kurios lažybų bendrovės jai tokią baigtį prognozuoja ir šeštadienį.

„Juokčiausi, jei taip nutiktų. Nesureikšminu tų prognozių. Kur kas svarbesnės man atrodo prognozės, kas bus pačioje „Eurovizijoje“ Stokholme.

Mačiau internete klaidžiojančią lentelę su Lietuvos pretendentų pranašumais ir trūkumais. Buvo įdomu pažiūrėti, nes daugumos kitų šalių atstovai jau paskelbti.

Pavyzdžiui, mūsų Donatas – užaugęs, nuostabus, puikus, mylimas merginų, bet tokių šįmet į Stokholmą bus siunčiama daug, jam ten bus sudėtinga išsiskirti iš minios. Manau, pravartu pagalvoti ir apie tai. Nors, žinoma, galima rasti ir mano minusų“, – svarstė Rūta.

Ji tvirtina jaučianti ir kartu dirbančios komandos, ir gerbėjų palaikymą. Tiesa, praėjusį savaitgalį atrankoje nutiko epizodas, kuris sukėlė daug kalbų, – režisierė Dalia Ibelhauptaitė sukritikavo dainininkės aprangą. Komisijos narės nuomone, pasirinktas kostiumas Rūtą sendina.

R.Ščiogolevaitė neįsižeidė, tačiau prisipažino, kad kalbos apie tai ją kiek stebina. Dainininkės nuomone, užsienyje apranga nėra taip sureikšminama kaip Lietuvoje.

„Sutinku, kiekvienas drabužis turi pranašumų ir trūkumų. Kita vertus, tikrai rastume žmonių, kuriems nepatinka suplėšyti džinsai scenoje (jais pasipuošė D.Montvydas – Red.), bet mes linkę kabinėtis prie moterų.

Būtų skaudu, jei žmonės vien dėl drabužių balsuotų. Be to, kai dalyvis laimi atranką, jau gali samdytis dizainerius ir rinktis geriausią variantą. O iki tol – kiekvienas pagal galimybes.

Neneigsiu, ieškome geriausio aprangos varianto finalui, bet nereikia dėl skudurėlių kraustytis iš proto“, – kalbėjo Rūta.

R.Ščiogolevaitės pasirodymas „Eurovizijos“ atrankos pusfinalyje:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.