Naująjį Filipo Kirkorovo šou „Aš“ stebėjo ir jo vaikai

Trečiadienio vakarą rusų estrados princas Filipas Kirkorovas (48 m.) pristatė naują muzikinę programą, pavadintą trumpai ir aiškiai – „Aš“.

Filipo Kirkorovo šou stebėjo ir jo vaikai.<br>„Instagram“ nuotr.
Filipo Kirkorovo šou stebėjo ir jo vaikai.<br>„Instagram“ nuotr.
F.Kirkorovas pristatė naująjį muzikinį šou „Aš“.<br>„Instagram“ nuotr.
F.Kirkorovas pristatė naująjį muzikinį šou „Aš“.<br>„Instagram“ nuotr.
Filipo Kirkorovo šou stebėjo ir jo vaikai.<br>„Instagram“ nuotr.
Filipo Kirkorovo šou stebėjo ir jo vaikai.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 17, 2016, 11:48 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 11:21 AM

Maskvoje vykęs koncertas buvo grandiozinis. Į jį rinkosi jau kelis dešimtmečius Filipo balso besiklausantys gerbėjai ir tie, kurie jo muziką pamilo dar visai neseniai.

F.Kirkorovo atstovai elle.ru patikino, kad dainininkas stengiasi pritraukti į savo koncertus ir jaunąją kartą. Sprendžiant iš to, kaip salė šėlo koncerto metu, jam tai pavyko.

F.Kirkorovo koncerte buvo ir du itin jauni jo gerbėjai. Tai dainininko duktė Ala Viktorija (5 m.) ir sūnus Martinas (3,5 m.). Prieš prasidedant koncertui Ala Viktorija buvo surūgusi, tad broliukas bandė ją pralinksminti. Šią žavią akimirką F.Kirkorovas suskubo įamžinti ir pasidalijo ja socialiniuose tinkluose.

Tarp Filipo koncerte šėlusių žmonių buvo ir nemažai šou verslo atstovų, politikų, kitų žinomų visuomenės veikėjų. F.Kirkorovo klausėsi dainininkas Maksimas Galkinas, žurnalistas Vladimiras Pozneris, aktorius Dmitrijus Diuževas su žmona.

Į premjerą susirinkusioms Rusijos šou pasaulio įžymybėms ir gerbėjams F.Kirkorovas pasirodė sulieknėjęs 25 kilogramais. Naują dainininko įvaizdį jau kitą savaitę galės įvertinti ir Lietuvos žiūrovai – grandiozinis šou, kurio pastatymas, anot F.Kirkorovo, kainavo net 6,5 mln. eurų, kovo 23 d. bus rodomas Vilniuje, kovo 24 d. – Klaipėdoje ir kovo 28 d. – Kaune.

Žiūrovams prieš premjerą žadėjęs pasaulinio lygio šou F.Kirkorovas savo žodį tesėjo – įspūdinga choreografija, 75 šokėjų ir muzikantų trupė, įvairūs efektai ir net fontanas scenoje nustebino ir visko mačiusius.

Dainininko 50-mečiui skirto šou „Aš“ autorius – pasaulinio garso režisierius Franco Dragone, buvęs „Cirque du Soleil“ meno vadovas ir daugybės įspūdingų spektaklių autorius. F.Dragone teigimu, gavęs dainininko kvietimą sukurti jam šou, jis ilgai galvojo apie koncepciją ir galiausiai nusprendė parodyti Filipą „lyg iš vidaus“ – gilų, subtilų, pažeidžiamą ir jautrų žmogų, talentingą vokalistą.

Filipo Kirkorovo teigimu, sukurti šou „Aš“ prireikė dvejų metų ir 96 žmonių kūrybinės komandos. Franco Dragone kvietimu dekoracijas kūrė belgų architektas ir dizaineris Marcos Vinalas, šviesų dailininkas – Loranas Lorti (Kanada), už choreografiją buvo atsakingas Tony Testa (JAV), dirbęs su tokiomis žvaigždėmis, kaip Michaelas Jacksonas, Janet Jackson, Kylie Minogue ir kitais.

Kostiumus trupei sukūrė žymus Rusijos dizaineris Valentinas Judaškinas. Žiūrovai turės galimybę išgirsti ir dar negirdėtų Filipo Kirkorovo dainų.

„Juk šou naujas, tai ir dainos turi būti naujos“, – sako dainininkas, užtikrinęs, kad publikos mėgstami jo hitai irgi nebus užmiršti.

„Per 30 metų scenoje jų susikaupė gana daug“, – tvirtina F.Kirkorovas, kuris po šou premjeros pradės bemaž metus truksiantį koncertinį turą.

„Filipo Kirkorovo populiarumas Lietuvoje – neblėstantis. Bilietų į koncertus Vilniaus „Siemens“ arenoje ir Klaipėdos „Švyturio“ arenoje liko visai nedaug, Kaune laisvų vietų liko vos keletas“, – sako dainininko koncertus Lietuvoje organizuojančios įmonės „Bravo Events“ atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.