F. Kirkorovo norai Lietuvoje: mersedesas ir „Daktariška“ dešra

Rusiškos popmuzikos gerbėjai kitą savaitę mėgausis garsaus atlikėjo vizitu – trijuose Lietuvos didmiesčiuose dainuos Filipas Kirkorovas.

F.Kirkorovas jau laukia susitikimo su gerbėjais Lietuvoje.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
F.Kirkorovas jau laukia susitikimo su gerbėjais Lietuvoje.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-03-20 10:42, atnaujinta 2017-06-01 05:27

Čia jis pristatys naujausią savo šou „Aš“, sukurtą su garsiojo Kanados cirko „Cirque du Soleil“ meno direktoriumi Franco Dragone'u. Lietuviai jį pamatys vieni pirmųjų – premjera Rusijoje įvyko šią savaitę.

Įspūdingi triukai, vaizdo projekcijos, šokėjų pasirodymai – F.Kirkorovo pasirodymas išties stebina užmoju. Į Lietuvą dėl jo atkeliauja keturi vilkikai aparatūros ir dekoracijų, 500 kostiumų ir 80 dainininko komandos narių – nuo stilistės iki muzikantų ir technikų.

Dainininkas, kaip visada, pageidauja prabangos – jo Lietuvoje laukia prezidentiniai viešbučių apartamentai ir vakarienės geriausiuose Vilniaus, Klaipėdos ir Kauno restoranuose. Į persirengimo kambarius taip pat paprašyta patiekti įvairaus maisto – nuo vaisių ir itin dainininko mėgstamų saldainių „Ferrero Rocher“ iki Parmos kumpio ir net „Daktariškos“ dešros.

Daug dėmesio skiriama ir transportui – Lietuvoje F.Kirkorovas bus vežiojamas prabangiu automobiliu „Mercedes-Benz 222L“.

Koncertų turas per Lietuvą kovo 23-iąją prasidės Vilniaus „Siemens“ arenoje, Filipas taip pat keliaus į Klaipėdą (kovo 24 d.) ir Kauną (kovo 28 d.).

Koncertų rengėjai sakė, kad visuose trijuose miestuose F.Kirkorovas sulauks anšlagų – bilietų pradėjo stigti dar sausį.

„F.Kirkorovo gerbėjai žino, ko nori. Mėgsta koncertus stebėti patogiai, iš geriausių vietų, todėl šie bilietai buvo išgraibstyti pirmiausia“, – pasakojo Filipą pakvietusių koncertų organizatorių „Bravo Events“ atstovė Goda Deksnytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.