Donato Montvydo palaikymo koncerte dainuos ir kitos žvaigždės

Jau šeštadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks didžiausias atlikėjo Donato Montvydo koncertas „Tai mūsų laikas“. Prieš keletą dienų, atskleidus renginio detales, šiandien paaiškėjo, kad šis koncertas bus dedikuotas ir Donato palaikymui prieš išvykstant į „Eurovizijos“ konkursą Stokholme.

D.Montvydo palaikymo koncerte dainuos ir V.Baumila su M.Linkyte.<br>T.Bauro nuotr.
D.Montvydo palaikymo koncerte dainuos ir V.Baumila su M.Linkyte.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 25, 2016, 11:17 AM, atnaujinta May 31, 2017, 2:49 PM

Šeštadienio vakarą susirinkę žmonės išvys Edgaro Montvido ir Donato Montvydo duetą, kurį iki šiol galėjo išvysti tik Pažaislio muzikos festivalio svečiai. Šį kartą E.Montvidas šiųmečio „Eurovizijos“ atstovo palaikyti specialiai atvyks iš pasaulinių gastrolių.

„Vertinu jį objektyviai – ne tik dėl to, kad mes – bendrapavardžiai, – šypsosi E.Montvidas. – Mane tikrai žavi tai, jog jis turi savitą stilių ir jo laikosi. Donato aistra muzikai – nesuvaidinta, tai yra jo varomoji jėga. Jis gyvena meile muzikai, nesistengdamas iš to daryti verslo. Tai nėra vienadienė žvaigždutė. Aš linkėčiau, kad jis žydėtų kaip Stingas ar Eltonas Johnas, kurie taip pat turi savo stilių ir juo seka.“

Koncerte „Tai mūsų laikas“ žiūrovai turės progą išvysti ir praėjusių metų atstovus „Eurovizijos“ konkurse – M.Linkytę ir V.Baumilą.

„Dalyvaudami su Vaidu „Eurovizijoje“, sulaukėme labai didelio žmonių palaikymo. Tikrai jį jautėme. Manau, kad tai yra labai svarbu, todėl tikiu, kad Lietuva šiemet ir vėl susivienys, Donatui siųsdama kuo šilčiausius linkėjimus“, – sako M.Linkytė.

Prie D.Montvydo pasirodymo „Eurovizijoje“ gali prisidėti ir kiekvienas gerbėjas, skambindamas trumpuoju numeriu 1419 (2 eur) nuo šiandien iki kovo 31 d.

Taip pat galima prisidėti ir neribotomis piniginėmis sumomis, pervedant norimą sumą į Asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ sąskaitą LT50 7044 0600 0773 0001 (AB SEB bankas) su prierašu „D.Montvydo palaikymas Eurovizijoje“.

Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyksiantį „Eurovizijos“ palaikymo koncertą kovo 28 d. 21 val. galės išvysti ir LRT žiūrovai bei palaikyti trumpuoju numeriu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.