D. Montvydas Švedijoje ieško geriausio sprendimo „Eurovizijai“

Šeštadienio vakarą surengęs įspūdingą koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje, kurį pirmadienį parodys LRT televizija, dainininkas Donatas Montvydas jau kitą rytą sėdėjo lėktuve – išvyko į Stokholmą, kur vyksta svarbūs pasitarimai dėl jo būsimo pasirodymo „Eurovizijoje“.

Su D.Montvydu ir jo vadybininku M.Tyla Stokholme susitiko jo pasirodymo režisierė S.Jean-Baptiste (ketvirta iš dešinės), dainos autoriai B.Robertsson (antra iš kairės) ir J.Thanderis (trečias iš kairės).<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
Su D.Montvydu ir jo vadybininku M.Tyla Stokholme susitiko jo pasirodymo režisierė S.Jean-Baptiste (ketvirta iš dešinės), dainos autoriai B.Robertsson (antra iš kairės) ir J.Thanderis (trečias iš kairės).<br>Nuotr. iš asmeninio albumo
D.Montvydas pakeliui į Švediją.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo
D.Montvydas pakeliui į Švediją.<br>Nuotr. iš asmeninio archyvo
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 28, 2016, 1:37 PM, atnaujinta May 31, 2017, 9:39 AM

Velykas su šeima jam šįkart teko iškeisti į darbą – didelėje repeticijų salėje Švedijos sostinėje su režisiere Sacha Jean-Baptiste dainininkas šlifuoja šokio judesius ir svarsto naujas idėjas savo pasirodymui.

„Ar numeris bus visiškai toks pat kaip Lietuvos atrankoje į „Euroviziją“? Tikriausiai šis tas keisis, bet kol kas nesinori visko išduoti.

Tariamės, diskutuojame, bandome įvairius variantus. Visi nori, kad pasirodymas būtų kuo įspūdingesnis.

Pasitikiu Sacha, kuri dirba su ryškiausiomis Švedijos žvaigždėmis. Viskas bus gerai“, – sakė D.Montvydas.

Į Donato komandos susitikimą atvyko ir dainos „I've Been Waiting For This Night“, kurią jis atliks „Eurovizijoje“, autoriai – su Taylor Swift ir kitomis žvaigždėmis dirbęs kompozitorius Jonas Thanderis ir teksto autorė Beatrice Robertsson.

LRT televizija šįvakar 21 val. transliuos D.Montvydo padėkos ir palaikymo koncertą „Tai mūsų laikas“. Jo metu žiūrovai tiesiogiai galės prisidėti prie Lietuvos atstovo pasirodymo didžiojoje „Eurovizijoje“. Jau veikia trumpasis telefono numeris 1419, kuriuo paskambinus galima skirti 2 eurus. Ši Donato palaikymo linija bus aktyvi iki pat kovo 31 dienos.

Praėjusį šeštadienį Kauno „Žalgirio“ arenoje nufilmuotas koncertas buvo nemenkas išbandymas pačiam atlikėjui, nes vyko iki šiol didžiausioje jo solinio pasirodymo erdvėje. Tačiau renginys viršijo visus lūkesčius: tūkstančiai žiūrovų iš širdies palaikė D.Montvydą, šoko ir dainavo kartu, paversdami stadiono dydžio salę šauniausiu klubu.

Klubinės kultūros atstovams Donatas turėtų patikti. Kaip teigė vienas stiliaus guru – „jis bent jau avi batus, kurie pasiūti 2016 metais“. Koncerto scenoje atlikėjas išties pademonstravo šiuolaikinio popmuzikos dievuko įvaizdį, keliskart pakeisdamas savo stilingus džinsinius švarkus, kelnes ir sportinius batelius.

Vieną savo kūrinių atlikdamas kartu su tarptautinių operos scenų žvaigžde Edgaru Montvidu jis atrodė lyg jaunesnysis, patrakęs klasikos solisto brolis. Tačiau publikai tai labai patiko.

D.Montvydo koncerto scenoje pasirodė ir Vaidas Baumila su Monika Linkyte, atlikę praėjusių metų „eurovizinį“ hitą „This Time“ ir išsimaudę auditorijos ovacijose.

„Esu labai dėkingas visiems savo svečiams: Vaidui, Monikai, Edgarui, taip pat prodiuseriui Gyčiui Valickui. Ir žemai lenkiuosi pačiai geriausiai publikai, kurios atsiųstas energijos kamuolys pakėlė iki dangaus. Buvo nuostabu! Myliu savo gerbėjus“, – kalbėjo D.Montvydas.

Šį vakarą LRT eteryje, skaičiuojant „erurovizininkui“ palaikyti skiriamas lėšas, paaiškės, kiek dosnūs bus jo gerbėjai. Kokia tiksli suma reikalinga siekiant maksimaliai įgyvendinti Donato komandos idėjas viename didžiausių planetos konkursų, kol kas sunku įvardyti. Viena aišku, kad renginyje, kurį pernai stebėjo beveik 200 milijonų žmonių, lengvo pasivaikščiojimo nepakaks.

D.Montvydo repeticijos Stokholme akimirkos:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.