Šokas gerbėjams: populiarusis atlikėjas Avicii palieka sceną

Estijos mieste Pernu rugpjūčio 4-6 dienomis vyksiantis festivalis „Weekend Baltic“ taps viena paskutinių galimybių scenoje pamatyti vieną populiariausių pasaulio šokių muzikos kūrėjų ir atlikėjų Avicii.

Avicii tikina, kad šįmet vyksiantys jo pasirodymai bus paskutiniai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Avicii tikina, kad šįmet vyksiantys jo pasirodymai bus paskutiniai.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2016, 4:06 PM, atnaujinta May 31, 2017, 6:52 AM

Antradienį atlikėjas, nuolat renkamas į daugiausiai uždirbančių ir populiariausių šokių muzikos žvaigždžių penketuką, paskelbė, jog ateityje neberengs pasirodymų.

„Aš subrendau, kol augau kaip atlikėjas. Aš pradėjau pažinti save geriau ir supratau, kad yra tiek daug dalykų, ką aš noriu veikti su savo gyvenimu. Aš taip noriu pažinti įvairias vietoves, bet tam yra labai mažai laiko.

Prieš dvi savaites važiavau per Jungtines Valstijas su savo draugais ir komanda. Norėjau pažvelgti į įvairius dalykus kitu kampu. Tai man tikrai padėjo susiprasti, kad reikia permainų, apie kurias galvojau jau kurį laiką“, – teigia 26-erių atlikėjas.

Jis tai pat priduria: „Aš niekada neatitolsiu nuo muzikos – ir toliau skleisiu žinią muzikos pagalba savo gerbėjams, tačiau nusprendžiau, kad 2016 metais vyks paskutiniai mano turai ir pasirodymai. Padėkite man juos padaryti nepamirštamus!“.

Avicii pardavė milijonus įrašų, jo muzika „Spotify“ sistemoje buvo ištransliuota daugiau nei 3 milijardus kartų. Jis turi daugiau nei 3 milijonus sekėjų „Instagram“ ir daugiau nei 20 milijonų sekėjų feisbuke.

Atlikėjas yra išleidęs tokius pasaulinius hitus kaip „Waiting For Love“, „For a better day“ , „Wake me up“, „The Nights“, „Gonna love ya“, „Hey brother“, „Levels“ ir daug daug kitų puikiai žinomų kūrinių.

Avicii vaizdo klipas „Waiting For Love“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.