D. Montvydas koncertuos lytinių mažumų šventėje „Baltic Pride“

Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ Donatas Montvydas birželį savo pasirodymu pradžiugins lytinių mažumų festivalio „Baltic Pride“ dalyvius.

D.Montvydas pasirodys „Baltic Pride“ koncerte.<br>G.Bitvinsko nuotr.
D.Montvydas pasirodys „Baltic Pride“ koncerte.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2016, 4:26 PM, atnaujinta May 27, 2017, 10:47 AM

Tai ketvirtadienį oficialiai patvirtino savaitės trukmės festivalį Vilniuje rengianti Lietuvos gėjų lyga. Dainininkas koncertuos renginyje, kuris birželio 18-ąją vainikuos miesto centre vyksiančias eitynes „Už lygybę“.

Šis koncertas įvyks Vilniaus menų fabrike „Loftas“. Kaip jau skelbta anksčiau, jame dainuos ir garsi viešnia iš Izraelio – translytė atlikėja, 1998 metų „Eurovizijos“ laimėtoja Dana International.

„Nepritariu homofobijai, diskriminacijai, chuliganizmui, smurtui ir jokiam kitam elgesiui, kuris nesuderinamas su tolerancijos, meilės ir pagarbos vertybėmis“, – savo pranešime D.Montvydą cituoja LGL.

Portalui lrytas.lt D.Montvydas sakė, kad nė kiek nedvejojo dėl šio pasirodymo.

„Kaip muzikantui, man tikrai jokio skirtumo, kokios lytinės orientacijos žmonėms aš dainuoju. Muzika jungia visus, griauna sienas.

Esu ne sykį koncertavęs gėjų klubuose. Galiu pasakyti, kad žiūrovai ten – vieni nuoširdžiausių ir draugiškiausių, kokius esu matęs. Puikiai linksminasi, nuoširdžiai džiaugiasi muzika, kiekvieną dainą dainuoja kartu ir elgiasi labai pagarbiai.

Be to, bus smagu ir susipažinti su Dana International, kuri jau yra laimėjusi „Euroviziją“, ko siekiu ir aš“, – sakė dainininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.