Dainininkė Catrinah dėl „Eurovizijos“ paliko draugą užsienyje

Šįmet „Eurovizijos“ atrankoje savo balsu ir įspūdingu stiliumi sužibėjusi atlikėja Catrinah turi naujienų – dainą, įrašytą lietuvių kalba.

Catrinah tapo šių metų „Eurovizijos“ atrankos atradimu.<br>D.Umbraso nuotr.
Catrinah tapo šių metų „Eurovizijos“ atrankos atradimu.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-27 11:25, atnaujinta 2017-05-27 11:54

Iki šiol angliškai dainavusi vokalistė bei dainų autorė savo gerbėjams pristato naują, lietuvišką kūrinį „Noriu būt šalia“.

Paklausta, kas paskatino pradėti rašyti ir dainuoti lietuviškai, Catrinah sakė, kad vaikystėje yra parašiusi net kelias dainas šias kalba. „Tačiau studijuojant popmuziką ir džiazą su anglų kalba susidurti teko dažniau. Taip ji ir liko pagrindinė mano kūryboje. Bet dabar nusprendžiau vėl sugrįžti prie šaknų.

Juk gyvenu Lietuvoje ir kuriu muziką Lietuvos žmonėms. Natūralu, kad angliški tekstai jiems ne tokie artimi, nors parašyti su tuo pačiu lietuvišku nuoširdumu. Jaučiuosi gerai galėdama būti arčiau savo klausytojų, tiek kalba, tiek muzika. Tad dar išgirsite ne vieną lietuvišką mano kūrinį“, – sako dainininkė

Savo klausytojų širdis paveržusi ne tik talentu, bet ir atvirumu, šį kartą Catrinah vėl prisipažįsta – naujasis kūrinys „Noriu būt šalia“ yra apie tikrus ir išgyventus jos jausmus.

„Jau esu minėjusi, kad turiu draugą užsienyje. Ten kurį laiką gyvenome kartu. Tačiau apsisprendusi dalyvauti Nacionalinėje Eurovizijos atrankoje tuo pačiu turėjau pasirinkti: meilė ar muzika. O ką pasirinkau, turbūt jau aišku. Taigi, apie tai ir naujausia daina. Tikiuosi, klausytojai įvertins mano nuoširdumą“, – sako dainininkė.

Naujoji Catrinah daina – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.