Aiškėja komanda: su kuo į „Euroviziją“ vyks Donatas Montvydas?

Lietuvos dainininkas Donatas Montvydas jau pirmadienį išvyks į Stokholmą – ruoštis ir repetuoti prieš gegužės 10-14 dienomis Švedijos sostinėje vyksiantį „Eurovizijos“ dainų konkursą.

D.Montvydas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
D.Montvydas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-28 15:33, atnaujinta 2017-05-27 07:38

Mūsų šalies atstovas pasirodys antrajame pusfinalyje, kuris vyks gegužės 12-ąją. Kaip ir kitų 41 šalies dainininkai, prieš tai jis kelis sykius repetuos „Ericsson Globe“ arenoje, kurioje jau šią savaitę baigta ruošti įspūdinga „Eurovizijos“ scena.

Artėjant kelionei į Stokholmą, aiškėja ir dainininko komanda, kuri padės jam siekti kuo geresnių rezultatų „Eurovizijoje“.

Kartu su D.Montvydu, vadybininkais ir LRT delegacija į Stokholmą keliaus keturios pritariančiosios vokalistės.

Nors iškart po atrankos Lietuvoje atlikėjas spėliojo, kad galbūt pritariančiais balsais Stokholme dainuos švedės, pasitaręs su švedų prodiuseriais jis vis dėlto nusprendė rinktis lietuves, tas pačias, kurios jam talkino ir atrankoje.

Net dvi iš jų – LNK TV projekto „Lietuvos balsas“ laimėtojos. Kotryna Juodzevičiūtė šį konkursą laimėjo šįmet, o Justina Budaitė – pernai. Kitos dvi – Rasa Doniela ir Karolina Rasten – žiūrovams irgi pažįstamos iš „Lietuvos balso“.

Kaip ir atrankoje, TV žiūrovai „Eurovizijoje“ girdės jų balsus, bet nepamatys – toks šou sumanymas, visas dėmesys teks D.Montvydui.

Pritariančių vokalisčių darbui „Eurovizijoje“ vadovaus Beatrice Robertsson – švedų atlikėja ir dainų kūrėja, viena Lietuvai atstovausiančio kūrinio „I've Been Waiting For This Night“ autorių.

„Buvo mintis, kad ji galbūt irgi prisijungs ir dainuos kaip pritariančioji vokalistė. Bet apsvarstėme kelis variantus ir supratome, kad keturi balsai yra optimalus variantas, kai reikia didelio tikslumo“, – sakė D.Montvydas.

Kartu su juo į „Euroviziją“ keliaus ir su juo pastaruoju metu bendradarbiaujantis stilistas Marius Stanevičius, kuris rūpinsis dainininko įvaizdžiu visų pasirodymų ir spaudos konferencijų metu.

„Be to, Švedijoje yra pasamdyta specialistė, kuri prižiūrės grimą ir šukuoseną. Scenoje kiekviena smulkmena yra svarbi“, – lrytas.lt pasakojo D.Montvydas.

Kaip anksčiau yra skelbęs dainininkas, į konkursą savo lėšomis jo palaikyti keliaus žmona Veronika ir dukra Adelė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.