Apie klaidas prabilęs D. Montvydas: „Yra laiko joms ištaisyti“

Trečiadienį Stokholmo „Ericsson Globe“ arenoje repeticiją surengęs Donatas Montvydas pripažino, kad neliko visiškai patenkintas tuo, kaip buvo nufilmuotas jo pasirodymas.

D.Montvydas „Eurovizijos“ spaudos konferencijoje.<br>R.Zilnio nuotr.
D.Montvydas „Eurovizijos“ spaudos konferencijoje.<br>R.Zilnio nuotr.
D.Montvydas „Eurovizijos“ scenoje.<br>A.Velikovos (EBU) nuotr.
D.Montvydas „Eurovizijos“ scenoje.<br>A.Velikovos (EBU) nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Stokholmas

2016-05-04 21:28, atnaujinta 2017-05-26 14:36

Po savo repeticijos jis surengė spaudos konferenciją, kurioje užsienio žurnalistams pasakojo apie savo karjerą, švedų parašytą „eurovizinę“ dainą, taip pat – scenos slapyvardį.

„Donny Montell – mano vardo ir pavardės angliškas variantas. Tačiau yra ir papildoma priežastis, kodėl pasirinkau žodį Montell. Jei laimėsiu „Euroviziją“, pasakysiu“, – juokėsi dainininkas.

Jis taip pat pasakojo apie krepšinį – konferencijos paklaustas, kurį Europos krepšininką laiko geriausiu, paminėjo Arvydą Sabonį ir pasidžiaugė, kad jį pažįsta asmeniškai.

„Be to, pats daug metų lankiau krepšinio mokyklą. Vis dar žaidžiu, bet, kaip matote, tapau dainininku“, – šypsojosi lietuvis.

Jis dar sykį pakartojo, jog svajoja apie pergalę, bet svarbiausia – padainuoti ir atrodyti taip, kad pats galėtų būti tikras, jog surengė geriausią įmanomą pasirodymą.

Po konferencijos išdalinęs daugybę autografų ir nusifotografavęs su būriu gerbėjų, dainininkas portalui lrytas.lt sakė, kad po repeticijos išties turėjo pastabų filmavimo komandai.

Jos darbas sukėlė nuostabos – kameros dažnai „nepagaudavo“ suplanuotų filmavimo planų.

„Reikia suprasti, kad tai dar nėra galutinis įrašas, kokį matys „Eurovizijos“ žiūrovai. Jis turi keistis, nes tikrai buvo kadrų, kurie yra negalimi. Vienos pusvalandžio repeticijos nepakanka.

Dėl vaizdo buvo daug klaidų, yra laiko joms ištaisyti. Šeštadienį per antrąją repeticiją pamatysime, kiek tai pagerėjo. Jaučiasi, kad čia yra 42 valstybės, konvejeris, sunku išsireikalauti to dėmesio.

Bet didelis privalumas, kad savo komandoje turime švedus. Kai tiek klaidų, nežinau, kaip būtume paaiškinę, ko norime. Mano režisierė Sacha Jean-Baptiste „Eurovizijos“ režisieriams paaiškino detales, kurių net nemokėtume apibūdinti“, – neabejojo D.Montvydas.

Jis pabrėžė, kad dabartinis vaizdas – daug geresnis nei jo matytas išankstinis įrašas, kuriame vietoj jo scenoje pasirodė dubleris.

„Jei viskas bus gerai nufilmuota, bus vaizdas, kuriuo galima didžiuotis“, – neabejojo dainininkas.

Per repeticiją jis išbandė kelis rūbų derinius – kelnių ir marškinėlių, taip pat pasirodė su balta striuke.

Kol kas dainininkas neapsisprendė, kaip kitą ketvirtadienį atrodys „Eurovizijos“ pusfinalio scenoje.

„Šie deriniai netiko. Norisi rodyti daugiau kūno. Dar turime laiko pasirinkti“, – sakė 20 drabužių komplektų į Stokholmą atsivežęs atlikėjas.

Per repeticiją tris kartus kūrinį atlikęs Donatas tik sykį padarė salto.

„Viskas gerai, batutas gerai pritvirtintas prie scenos. Tiesiog esu atsargus.

Jaučiu, kad kasdien to šuolio nerepetuojant, kūnas kiek atpranta. Bet vieną sykį išdrįsau, viskas bus gerai“, – sakė atlikėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.