Paaiškėjo, kas finale praneš Lietuvos „eurovizinius“ balus

Nenumaldomai artėjant „Eurovizijai“ paaiškėja vis daugiau detalių. Trečiadienį paskelbta, kad „Eurovizijos“ finale skelbs Lietuvos eurovizinius balius.

Ugnė Galadauskaitė.<br>T.Bauro nuotr.
Ugnė Galadauskaitė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2016, 3:41 PM, atnaujinta May 26, 2017, 3:17 PM

Kaip praneša naujienų portalas lrt.lt, „Eurovizijos“ dainų konkurso dalyviams Lietuvos skirtus balus šiemet, kaip ir pernai, praneš LRT televizijos žurnalistė Ugnė Galadauskaitė.

Ji lietuvių balus skelbs per „Eurovizijos“ finalą gegužės 14-ąją.

„Eurovizijos“ dainų konkursas vyks gegužės 10–14 dienomis Švedijoje.

Praeitais metais Ugnė televizijos ekrane pasirodė puikiai. Tuomet ji buvo užtikrinta, jog tai – atsakingos pareigos, kurioms reikia tinkamai pasiruošti.

Ugnė mano, kad šįkart tą daryti bus dar smagiau. Prisimindama praėjusią „Euroviziją“, kai taškus skelbė pirmą kartą, U. Galadauskaitė sako šiek tiek nerimavusi, kad nesupainiotų šalių ir kad nepavyks su džiugia nuotaika paskelbti balų, skirtų šalims, kurių pasirodymai jai nepatiko. 

„Nežinau, ar šį kartą bus lengviau. Ko gero, viskas bus taip pat. Bet turbūt bus smagiau. Jeigu pernai įsivaizdavau, kad jaudinsiuosi labiau, ir kažkoks jaudulys buvo, tai, manau, kad šiais metais jaudinsiuosi dar mažiau ir todėl viskas turėtų vykti smagiau. Nes pats vakaras buvo labai smagus.

Aš kiekvienais metais „Euroviziją“ žiūriu ir „sergu“. O kai pernai žiūrėjau, tai jaučiausi, kad kažkiek esu to konkurso dalis, nors ir maža, ir buvo daug smagiau žiūrėti konkurso finalą“, – taip prisipažino lrt žurnalistei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.