„Eurovizijos“ prodiuseris: „Į Krymą dalyvauti turbūt nevyktume“

Donato Montvydo pasiruošimą „Eurovizijai“ Stokholme kelias dienas stebėjo ir lietuviškosios konkurso atrankos prodiuseris, keleto populiarių atlikėjų vadybininkas Lauras Lučiūnas.

L.Lučiūnas.<br>R.Zilnio nuotr.
L.Lučiūnas.<br>R.Zilnio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Stokholmas

May 6, 2016, 1:40 PM, atnaujinta May 26, 2017, 10:29 AM

„Man buvo įdomu pasižiūrėti, ar galėtume tokią „Euroviziją“ surengti Lietuvoje. Galėtume. Švedai viską čia daro profesionaliai, bet paprastai, mes tokius konkursus galėtume rengti kas mėnesį.

Miestas papuoštas, „Eurovizijos“ dvasia jaučiasi, bet viskas – be blizgučių ir perdėtos pompastikos“, – lrytas.lt pasakojo L.Lučiūnas.

Anot prodiuserio, D.Montvydas jaučiasi puikiai, yra nusiteikęs optimistiškai, nors pirmosios repeticijos „eurovizinėje“ arenoje filmavimas dainininką kiek nuvylė.

„Jis yra savo rogėse, sportuoja, repetuoja, daro tą patį, ką ir Lietuvoje. Puikiai pasirodė spaudos konferencijoje, seniai mačiau užsienyje taip sklandžiai ir linksmai bendraujantį Lietuvos atlikėją.

Jo pasirodymo galima laukti ramiai. Sveikata puiki, girdi puikiai, dainuoja puikiai. Jaučiasi drąsiai, o tai svarbiausia. Žinoma, nereikia, kad pernelyg išdrąsėtų ir pradėtų užsiimti visokia pašaline veikla, bet to ir nebus. Jis turi rimtą, sportininko požiūrį į „Euroviziją“.

O dėl filmavimo ne tik Lietuva turi pastabų ir režisieriams, ir apšvietimo dailininkams. „Eurovizija“ – milžiniškas šou, filmuojamas 26 kameromis, natūralu, kad pradžioje pasitaiko nesklandumų“, – nepanikuoti ragino L.Lučiūnas.

Išskirti šių metų konkurso favoritų jis nesiryžo, nors pastebėjo, kad užkulisiuose daug kalbama apie Australijos dainininkę Dami Im.

Tiesa, L.Lučiūną nudžiugino, kad Švedijos TV laidoje iš vienuolikos konkurso dalyvių ekspertai lietuvį išrinko į antrąją vietą.

„Tai reiškia, kad bent jau aštunta vieta mums garantuota. Juokauju, žinoma, bet džiugu, kad profesionalai gerai įvertino.

Aš tikrai tikiu, kad Donatas pateks į finalą“, – kalbėjo prodiuseris.

Tikslių žinių apie kitų metų „Eurovizijos“ atranką jis kol kas neturi, tai dar bus aptariama su LRT televizijos vadovybe.

„Šių metų atranka patiko žiūrovams, tikriausiai niekas iš esmės neturėtų keistis. Kita vertus, dar nežinome, kas laimės šįmet, tai irgi daug ką lems.

Taip, turiu omenyje prognozes, kad triumfuos rusas Sergejus Lazarevas. Jei taip nutiktų, visko gali būti. Tarkime, jei konkursas kitais metais vyktų Sankt Peterburge ar Maskvoje, gal ir nieko.

Bet jei jis vyktų Kryme, turbūt nevyktume dalyvauti“, – kalbėjo L.Lučiūnas.

Lietuvos atstovas D.Montvydas „Eurovizijos“ antrajame pusfinalyje, kurį tiesiogiai transliuos LRT televizija ir radijas, dalyvaus gegužės 12-ąją.

Konkurse jis atliks švedų autorių sukurtą dainą „I've Been Waiting For This Night“.

Beveik visas dainininko laisvalaikis Stokholme kol kas susijęs su muzika – penktadienį jis vėl išvyko į studiją tobulinti „eurovizinio“ pasirodymo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.