Arnoldas Lukošius prisiminė „LT United“ laikus

Kultinės grupės „Fojė“ narys Arnoldas Lukošius sako kad į Euroviziją iš Lietuvos galėjo važiuoti ne tik nacionalinę atranką laimėjęs Donatas Montvydas, bet ir kiti atlikėjai, tačiau pastarojo daina ir pasirodymas buvo geriausiai „nušlifuotas“ iš visų konkurso dalyvių.

„LT United“.
„LT United“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 6, 2016, 10:27 AM, atnaujinta May 26, 2017, 11:05 AM

„Privalumas yra toks, kad tai yra vienas iš pirmų kartų, kada pasirodymas režisūrinę prasme yra labai gerai suplanuotas, yra aišku, kas kada vyksta. Taip ir klaidų tikimybė smarkiai krenta ir galima manyti, kad per televiziją bus parodyta viskas maksimaliai gerai, kaip tai galima parodyti“, – A. Lukošius.

A.Lukošius pastebi, kad lietuvius kankina kompleksas: „Kompleksas kankina, nes laimėjo estai, latviai, o mes nelaimėjom, bet pažiūrėkime į lenkus ir nusiraminti galime“.

Tačiau A. Lukošius sako, kad Donato Montvydo daina jam nėra pati geriausia: „Man asmeniškai trūkumas yra tas, kad aš nenoriu šitos dainos įsirašyti ir klausytis nuolatos mašinoje“.

„Lietuviai labai noriai klausosi „Žentų“, kodėl jų nepasiunčia į „Euroviziją“. Kodėl mes bandome į Euroviziją siųsti kažką, kas gal patiks vakaruose, bet ne iš tikrųjų, kas patinka mums“, – sakė A. Lukošius.

Muzikantas prisiminė ir kolektyvo „LT United“ dalyvavimą Eurovizijoje 2006 metais. Anot jo, tai buvo smagus ir nerizikingas projektas.

„LT United turėjo specifinį pasirinkimą ir labai saugų. Mes iš vis niekuo nerizikavome, tai buvo tokia koncepcija, kuriai nebuvo jokios rizikos. Jeigu būtume užėmę ir paskutinę vietą, tai būtų buvę taip pat linksma“, – laidoje „KK2 penktadienis“ pasakojo A. Lukošius.

„Eurovizijos“ atrankos konkurso vykdančioji prodiuserė Rūta Lukoševičiūtė sakė, kad šių metų dalyvis Donatas Montvydas šia pasirodymui ruošėsi visus metus.

„Jis tiksliai žino, ko nori. Metus visus pasirodymui ruošėsi ir atmintinai viską žino, kur turi stovėti kamera. Jis viską puikiai žino ko nori ir todėl lengva su juo dirbti jo komandai“, – sakė Rūta Lukoševičiūtė.

„Sare Roma“ kolektyvo lyderis Ištvanas Kvik laidoje sakys, kad dalyvavimas „Eurovizijos“ atrankoje nėra pigus reikalas.

„Pasiruošti kainuoja daug. Vien Elados skrydžiai iš Vokietijos kainavo, ir kostiumai, ir akrobatai. Visus pinigus imame iš savo kišenės. Pinigus uždirbame ir tada išleidžiame „Eurovizijos“ konkursui“, – pasakojo I. Kvik.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.