D. Montvydas paaiškino, kodėl po šuolio paslydo scenoje

Šeštadienį Stokholmo „Ericsson Globe“ arenoje surengta antroji Donato Montvydo „eurovizinė“ repeticija pačiam dainininkui sukėlė džiaugsmo šypseną.

D.Montvydas spaudos konferencijoje buvo puikiai nusiteikęs.<br>R.Zilnio nuotr.
D.Montvydas spaudos konferencijoje buvo puikiai nusiteikęs.<br>R.Zilnio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys, specialiai lrytas.lt, Stokholmas

May 7, 2016, 7:17 PM, atnaujinta May 26, 2017, 7:32 AM

Į spaudos konferenciją po repeticijos Lietuvos dainininkas atėjo nusiteikęs puikiai. Po prieš tris dienas surengtos pirmosios repeticijos jis turėjo nemažai pastabų filmavimo komandai, tačiau šeštadienį dauguma filmavimo klaidų jau buvo ištaisytos.

„Repeticijos tam ir yra, kad viską būtų galima pataisyti. Man pačiam buvo gera šiandien. Jaučiu, kad jau prisijaukinau sceną.

To užtenka, kad galėtum per TV ekraną skleisti šilumą, meilę, visa tai, dėl ko nori būti scenoje.

Vaizdas šiandien tikrai buvo daug geresnis. Esu labai patenkintas, laimingas, tai kitokio lygio pasirodymas. Manau, tuo pasirodymu didžiuosis visa Lietuva. O mes dar visko neparodėme“, – portalui lrytas.lt sakė dainininkas.

Spaudos konferencijoje jis pasakojo apie Lietuvos sceną, kurioje yra daug gerų atlikėjų, savo tikslą tapti pasaulinio lygio artistu, pokyčius per ketverius metus, prabėgusius nuo ankstesnio pasirodymo 2012-ųjų „Eurovizijoje“ Baku.

„Kai žiūriu į to konkurso nuotraukas, matau berniuką. Daug kas pasikeitė, užaugau, jau pats esu tėvas“, – pasakojo dainininkas. Jo buvo paklausta, kodėl šioje repeticijoje pasirodė nauja šukuosena – su garbanų kupeta.

„Garbanoti – mano natūralūs plaukai. Kai juos reikia išlyginti, būna daug darbo. O su garbanomis viskas paprasta“, – juokėsi dainininkas.

Konferencijos metu jis vėl dėkojo švedams, dirbantiems Lietuvos „eurovizinėje“ komandoje, kelis sykius ištarė: „Mes sugrįžome į žaidimą“.

„Tai gera frazė, kurią sakydavo krepšininkas Michaelas Jordanas. Nuotaika tikra gera. Po šios repeticijos vėl galiu pasakyti – gerai, mes nekovojome dėl dešimtuko ar patekimo į finalą, galime pakovoti dėl aukščiau.

Aš girdėjau visas dainas. Skambesio kokybės požiūriu mūsų daina yra geriausiųjų dešimtuke, mažų mažiausiai. Tačiau yra ne tik daina, bet ir pasirodymas. Jis šiandien buvo geras“, – trykšdamas gera nuotaika portalui lrytas.lt sakė dainininkas.

Šioje repeticijoje pirmą sykį atlikdamas dainą, D.Montvydas slystelėjosi leisdamasis po salto ir kiek išsimušė iš dainos ritmo.

„Ar susižeidžiau? Ne, viskas gerai. Tiesiog šio numerio metu neturėjo įjungti dūmų patrankų, o įjungė neįspėję. Nebuvau tam pasiruošęs, todėl iš netikėtumo leisdamasis slystelėjau.

Bet kiti du salto pavyko puikiai, viskas bus gerai“, – sakė Lietuvos atstovas.

Kita jo repeticija arenoje jau bus generalinė – trečiadienį vyks dvi repeticijos, kurių metu kaip tikroje „Eurovizijoje“ vienas po kito į sceną kils visi antrojo pusfinalio dalyviai.

„Ką veiksiu iki tol? Ketinu mėgautis, bendrauti su žmonėmis, kitais atlikėjais. Turiu daug planų, iki pat gruodžio, bet šias kelias dienas leisiu sau negalvoti apie tai.

Repetuosiu, vaikščiosiu po miestą. Žinoma, reikia pasaugoti sveikatą, nes Stokholme vėjuota“, – lrytas.lt sakė dainininkas.

Antrosios repeticijos metu jis scenoje išbandė tris skirtingų spalvų striukes.

Kaip lrytas.lt sakė dainininko prodiuseris Martynas Tyla, kol kas dar nėra apsispręsta, kaip apsirengęs D.Montvydas ketvirtadienį pasirodys antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio scenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.